1. thrillers
  2. Sympathy For The Devil

Film Sympathy For The Devil

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sympathy For The Devil. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sympathy For The Devil weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sympathy For The Devil op imdb.nl. Misschien is Sympathy For The Devil op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sympathy For The Devil streamen online als je een Sympathy For The Devil torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sympathy For The Devil op 123movies staat.

Specificaties over de film Sympathy For The Devil

Schermtype

Nicolas Cage

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Yuval Adler

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Sympathy For The Devil

In "Sympathy For The Devil" neemt Nicolas Cage je mee op een adembenemende reis vol spanning en psychologische twists. Deze meeslepende thriller vertelt het verhaal van James (Joel Kinnaman), die op weg is naar het ziekenhuis voor de bevalling van zijn vrouw. Plotseling wordt hij overvallen door een mysterieuze man (Nicolas Cage) die hem genadeloos onder schot houdt. Zonder enige kennis van de bestemming dwingt deze man James tot een dodelijk kat-en-muisspel op de weg. Terwijl de kilometers voorbij razen, ontdekt James dat zijn passagier niet alleen gevaarlijk is, maar ook compleet krankzinnig. De spanning stijgt met elke seconde, terwijl James vecht voor zijn leven en probeert te ontsnappen aan de greep van deze meedogenloze gek. Nicolas Cage schittert in zijn rol als de mysterieuze en angstaanjagende man, en zijn onvoorspelbare acteerwerk zorgt voor een ongekende intensiteit in deze psychologische thriller. "Sympathy For The Devil" is een meesterwerk dat je op het puntje van je stoel zal houden. Met zijn onweerstaanbare mix van spanning, actie en psychologische twists, is dit een film die je niet wilt missen. Bereid je voor op een zenuwslopende ervaring en dompel jezelf onder in de duistere wereld van "Sympathy For The Devil".

Veelgestelde vragen over de film Sympathy For The Devil

Nicolas Cage is de hoofdrolspeler in Sympathy For The Devil. De volledige cast van Sympathy For The Devil kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sympathy For The Devil is Thrillers.

De speelduur van de film Sympathy For The Devil is 90 minuten.

Om te bekijken waar Sympathy For The Devil te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sympathy For The Devil wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Sympathy For The Devil is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Sympathy For The Devil in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sympathy For The Devil aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sympathy For The Devil heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sympathy For The Devil in blue ray te bekijken is.

Yuval Adler is de regisseur van Sympathy For The Devil.