1. animatie
  2. Teletubbies Allemaal Diertjes

Film Teletubbies Allemaal Diertjes

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Teletubbies Allemaal Diertjes. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Teletubbies Allemaal Diertjes weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Teletubbies Allemaal Diertjes op imdb.nl. Misschien is Teletubbies Allemaal Diertjes op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Teletubbies Allemaal Diertjes streamen online als je een Teletubbies Allemaal Diertjes torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Teletubbies Allemaal Diertjes op 123movies staat.

Specificaties over de film Teletubbies Allemaal Diertjes

Schermtype

Tim Whitnall

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

72:00:00 minuten

Regisseur

David Hiller (I)

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Teletubbies Allemaal Diertjes

Voor kleine kinderen die dol zijn op dieren is er nu Teletubbies Allemaal Diertjes! Dit prachtige speelgoed neemt kinderen mee naar Teletubbieland, waar ze kunnen genieten van de avonturen van hun favoriete Teletubbies met allerlei schattige dieren. In dit betoverende verhaal ontdekt Laa-Laa een verdrietig lammetje. Gelukkig komt er al snel een ander lammetje bij en wordt iedereen weer blij. Tinky Winky vindt het geweldig om een koe na te doen, steeds opnieuw! Po en de andere Teletubbies ontdekken een prachtige vlinder en Dipsy ontmoet een ontzettend lieve hond in Teletubbieland. Maar dat is nog niet alles! Wanneer de magische windmolen begint te draaien, zien de Teletubbies hoe kinderen spelen met grote olifanten en schattige pinguïns, een zwanengezin en schattige puppy's. Woef woef! Met Teletubbies Allemaal Diertjes kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze genieten van de vrolijke avonturen van de Teletubbies met allerlei dieren. Dit speelgoed biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleert ook de verbeeldingskracht en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Laat je kind de magie van Teletubbieland ontdekken en beleef samen onvergetelijke avonturen met Teletubbies Allemaal Diertjes!

Veelgestelde vragen over de film Teletubbies Allemaal Diertjes

Tim Whitnall is de hoofdrolspeler in Teletubbies Allemaal Diertjes. De volledige cast van Teletubbies Allemaal Diertjes kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Teletubbies Allemaal Diertjes is Animatie.

De speelduur van de film Teletubbies Allemaal Diertjes is 72:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Teletubbies Allemaal Diertjes te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Teletubbies Allemaal Diertjes wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Teletubbies Allemaal Diertjes is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Teletubbies Allemaal Diertjes in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Teletubbies Allemaal Diertjes aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Teletubbies Allemaal Diertjes heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Teletubbies Allemaal Diertjes in blue ray te bekijken is.

David Hiller (I) is de regisseur van Teletubbies Allemaal Diertjes.