1. actie
  2. The Dukes Of Hazzard

Film The Dukes Of Hazzard

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Dukes Of Hazzard. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Dukes Of Hazzard weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Dukes Of Hazzard op imdb.nl. Misschien is The Dukes Of Hazzard op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Dukes Of Hazzard streamen online als je een The Dukes Of Hazzard torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Dukes Of Hazzard op 123movies staat.

Specificaties over de film The Dukes Of Hazzard

Schermtype

Johnny Knoxville

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

102:00:00 minuten

Regisseur

Jay Chandrasekhar

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Noors | Fins | Deens | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film The Dukes Of Hazzard

Alles gaat los en vol gas! De General Lee staat, tot de nok toe gevuld, klaar voor een spectaculaire actiefilm die hilarische grappen, spannende achtervolgingen en waanzinnige actiescènes in een moordend tempo aan elkaar rijgt. In deze filmversie van de populaire televisieserie worden nieuwkomers en veteranen zoals Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Burt Reynolds en Willie Nelson perfect neergezet als de geliefde personages uit The Dukes of Hazzard. Het toerental wordt nog verder opgevoerd in deze Unrated Version, exclusief voor deze dvd-release, met tal van waanzinnige fragmenten die de bioscoopversie niet haalden. De good ol' boys zijn terug, grappiger, sneller en wilder dan ooit tevoren! Maak je klaar voor een onvergetelijke rit waarin je wordt meegesleurd in de wereld van de Dukes of Hazzard. Deze film neemt je mee naar het platteland van Georgia, waar Bo en Luke Duke, samen met hun verleidelijke nicht Daisy en hun wijze oom Jesse, de strijd aangaan tegen de corrupte politiechef Boss Hogg. Met behulp van hun iconische oranje Dodge Charger, de General Lee, trotseren ze alle obstakels en zorgen ze voor chaos en plezier in Hazzard County. Bereid je voor op opwindende stunts, adembenemende achtervolgingen en een flinke dosis humor terwijl de Dukes keer op keer ontsnappen aan de greep van de wet. The Dukes of Hazzard is een explosieve mix van actie, avontuur en komedie die je niet wilt missen. Dus stap in.

Veelgestelde vragen over de film The Dukes Of Hazzard

Johnny Knoxville is de hoofdrolspeler in The Dukes Of Hazzard. De volledige cast van The Dukes Of Hazzard kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Dukes Of Hazzard is Actie.

De speelduur van de film The Dukes Of Hazzard is 102:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Dukes Of Hazzard te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Dukes Of Hazzard wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Noors | Fins | Deens | Zweeds. 

The Dukes Of Hazzard is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je The Dukes Of Hazzard in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Dukes Of Hazzard aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Dukes Of Hazzard heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Dukes Of Hazzard in blue ray te bekijken is.

Jay Chandrasekhar is de regisseur van The Dukes Of Hazzard.