1. drama
  2. The Father

Film The Father

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Father. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Father weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Father op imdb.nl. Misschien is The Father op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Father streamen online als je een The Father torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Father op 123movies staat.

Specificaties over de film The Father

Schermtype

Anthony Hopkins

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

94 minuten

Regisseur

Florian Zeller

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film The Father

De Vader. In een Oscarwinnende vertolking speelt Anthony Hopkins de titelrol van een ondeugende en zeer onafhankelijke man die, naarmate hij ouder wordt, alle hulp weigert van zijn dochter Anne (Olivia Colman). Maar deze hulp is essentieel geworden na Anne's beslissing om naar Parijs te verhuizen met haar partner. Terwijl de vader van Anne probeert grip te krijgen op zijn veranderende omstandigheden, begint hij te twijfelen aan zijn geliefden, zijn eigen geest en zelfs aan de werkelijkheid zelf. De Vader is een aangrijpende film die de kijker meeneemt in de verwarrende en ontroerende wereld van dementie. Met een meesterlijke vertolking van Anthony Hopkins, wordt de kijker getuige van de innerlijke strijd van een man die zijn grip op de realiteit verliest. Het verhaal raakt een gevoelige snaar en laat zien hoe dementie niet alleen de persoon zelf, maar ook zijn naasten beïnvloedt. De emotionele impact van deze film zal je nog lang bijblijven en je aan het denken zetten over de fragiliteit van het menselijk bestaan. Mis deze meeslepende en briljant geacteerde film niet.

Veelgestelde vragen over de film The Father

Anthony Hopkins is de hoofdrolspeler in The Father. De volledige cast van The Father kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Father is Drama.

De speelduur van de film The Father is 94 minuten.

Om te bekijken waar The Father te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Father wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

The Father is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je The Father in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Father aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Father heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Father in blue ray te bekijken is.

Florian Zeller is de regisseur van The Father.