1. avontuur
  2. The Flash

Film The Flash

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Flash. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Flash weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Flash op imdb.nl. Misschien is The Flash op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Flash streamen online als je een The Flash torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Flash op 123movies staat.

Specificaties over de film The Flash

Schermtype

Ben Affleck

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

138 minuten

Regisseur

Andy Muschietti

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film The Flash

Realiteiten botsen in THE FLASH wanneer Barry zijn superkrachten gebruikt om terug te reizen in de tijd en zijn verleden te veranderen. Met dit unieke product kun je zelf de spanning en avonturen van deze bekende superheld ervaren. Barry's inspanningen om zijn familie te redden hebben echter onvoorziene gevolgen voor de toekomst. Hij belandt in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd en de planeet bedreigt, terwijl superhelden spoorloos zijn verdwenen. Om de wereld te beschermen en de toekomst te herstellen, moet Barry een veranderde Batman uit zijn pensioen halen en een gevangen Kryptoniaan helpen. Maar deze Kryptoniaan is mogelijk niet degene die hij zoekt. Het is een race tegen de klok terwijl Barry zich staande moet houden in deze onbekende wereld. Hij moet zijn ultieme offer brengen om het universum te redden en de toekomst die hij kent terug te winnen. Met THE FLASH kun je je onderdompelen in het spannende universum van deze superheld en de ultieme uitdagingen aangaan. Beleef de sensatie van het beschermen van de wereld en maak deel uit van de epische strijd tussen goed en kwaad. Durf jij het aan om Barry Allen te vergezellen op zijn missie om het universum te redden? Bestel vandaag nog THE FLASH en ontdek of jouw ultieme offer genoeg zal zijn om het universum te redden!

Veelgestelde vragen over de film The Flash

Ben Affleck is de hoofdrolspeler in The Flash. De volledige cast van The Flash kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Flash is Avontuur.

De speelduur van de film The Flash is 138 minuten.

Om te bekijken waar The Flash te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Flash wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

The Flash is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je The Flash in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Flash aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Flash heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Flash in blue ray te bekijken is.

Andy Muschietti is de regisseur van The Flash.