1. drama
  2. THE HELPDVD NL/FR

Film THE HELPDVD NL/FR

5/5

Ontdek bij ons alles over de film THE HELPDVD NL/FR. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film THE HELPDVD NL/FR weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar THE HELPDVD NL/FR op imdb.nl. Misschien is THE HELPDVD NL/FR op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt THE HELPDVD NL/FR streamen online als je een THE HELPDVD NL/FR torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat THE HELPDVD NL/FR op 123movies staat.

Specificaties over de film THE HELPDVD NL/FR

Schermtype

Skeeter Phelan

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

minuten

Regisseur

Tate Taylor

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film THE HELPDVD NL/FR

THE HELPDVD NL/FR is een betoverende film die zich afspeelt in het Mississippi van de jaren 60. Het volgt het verhaal van Skeeter, een vastberaden meisje uit het Zuiden dat terugkeert van school met een droom om schrijfster te worden. Haar beslissing om zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven lang dienen als huishoudsters voor prominente zuidelijke families veroorzaakt echter veel opschudding onder haar vrienden en de rest van de stad. Aibileen, de huishoudster van Skeeters beste vriendin, is de moedige eerste vrouw die haar verhaal durft te delen. Gedreven door een gedeeld verlangen naar verandering, blijven Aibileen en Skeeter samenwerken en al snel sluiten meer vrouwen zich aan om hun eigen ervaringen te delen. Wat volgt is de vorming van ongewone vriendschappen en een nieuw soort zusterschap, maar niet voordat iedereen in het stadje de kans heeft gehad om zijn eigen stem te laten horen. Met zijn meeslepende verhaal, krachtige acteerprestaties en indrukwekkende cinematografie, biedt THE HELPDVD NL/FR een unieke kijk op een cruciale periode in de geschiedenis van Amerika. Deze film is een absolute must-have voor liefhebbers van indrukwekkende verhalen die de kracht van vriendschap, moed en verandering vieren.

Veelgestelde vragen over de film THE HELPDVD NL/FR

Skeeter Phelan is de hoofdrolspeler in THE HELPDVD NL/FR. De volledige cast van THE HELPDVD NL/FR kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film THE HELPDVD NL/FR is Drama.

De speelduur van de film THE HELPDVD NL/FR is minuten.

Om te bekijken waar THE HELPDVD NL/FR te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film THE HELPDVD NL/FR wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

THE HELPDVD NL/FR is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je THE HELPDVD NL/FR in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de THE HELPDVD NL/FR aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

THE HELPDVD NL/FR heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of THE HELPDVD NL/FR in blue ray te bekijken is.

Tate Taylor is de regisseur van THE HELPDVD NL/FR.