1. thrillers
  2. The House That Jack Built

Film The House That Jack Built

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The House That Jack Built. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The House That Jack Built weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The House That Jack Built op imdb.nl. Misschien is The House That Jack Built op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The House That Jack Built streamen online als je een The House That Jack Built torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The House That Jack Built op 123movies staat.

Specificaties over de film The House That Jack Built

Schermtype

Bruno Ganz

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

150 minuten

Regisseur

Lars von Trier

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film The House That Jack Built

De House That Jack Built neemt je mee terug naar de jaren '70 in de Verenigde Staten, waar het verhaal begint. We volgen de buitengewoon slimme en getalenteerde Jack, die zich gedurende twaalf jaar ontwikkelt tot een meesterlijke seriemoordenaar. Elk van zijn moorden beschouwt hij als een uniek kunstwerk, en hij deelt zijn diepste gedachten hierover met de mysterieuze Verge. Terwijl Jack zijn gruwelijke daden begaat, blijft de politie hem op de hielen zitten. Maar dat houdt hem niet tegen om steeds meer risico's te nemen in zijn zoektocht naar het creëren van het ultieme kunstwerk. De House That Jack Built is een meeslepende en verontrustende film die je diep in de gedachten en daden van een seriemoordenaar trekt. Het brengt je op een duistere reis door de geest van Jack en laat je nadenken over de dunne lijn tussen kunst en kwaad. Met zijn unieke verhaallijn en uitstekende acteerprestaties, is de House That Jack Built een must-see voor liefhebbers van psychologische thrillers. Het is een film die je niet snel zult vergeten en die je aan het denken zet over de aard van creativiteit en de grenzen van de menselijke geest. Bereid je voor op een intense ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film The House That Jack Built

Bruno Ganz is de hoofdrolspeler in The House That Jack Built. De volledige cast van The House That Jack Built kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The House That Jack Built is Thrillers.

De speelduur van de film The House That Jack Built is 150 minuten.

Om te bekijken waar The House That Jack Built te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The House That Jack Built wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The House That Jack Built is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je The House That Jack Built in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The House That Jack Built aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The House That Jack Built heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The House That Jack Built in blue ray te bekijken is.

Lars von Trier is de regisseur van The House That Jack Built.