1. Komedie
  2. The Hundred Foot Journey

Film The Hundred Foot Journey

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Hundred Foot Journey. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Hundred Foot Journey weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Hundred Foot Journey op imdb.nl. Misschien is The Hundred Foot Journey op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Hundred Foot Journey streamen online als je een The Hundred Foot Journey torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Hundred Foot Journey op 123movies staat.

Specificaties over de film The Hundred Foot Journey

Schermtype

Helen Mirren

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

122:00:00 minuten

Regisseur

Lasse Hallström

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film The Hundred Foot Journey

De Hundred Foot Journey is een meeslepende film die het verhaal vertelt van de familie Kadam. Met grootse plannen verhuist deze kleurrijke familie vanuit India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk, vastbesloten om daar een Indiaas restaurant te openen. Echter, hun dromen van een rustige start worden ruw verstoord wanneer ze de kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, Madame Mallory, tegenkomen. Wat begint als een kleine onenigheid tussen de twee restaurants, escaleert al snel tot een ware vete. Madame Mallory protesteert hevig tegen de opening van het nieuwe restaurant en doet er alles aan om de familie Kadam weg te jagen. Maar wanneer zoon Hassan zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en verliefd wordt op souschef Marguerite, begint hij te beseffen dat er meer is dan alleen het trotseren van de vijandigheid. In een poging om de twee uiteenlopende culturen dichter bij elkaar te brengen, neemt Hassan de rol van bemiddelaar op zich. Hij vecht niet alleen voor zijn eigen dromen, maar ook voor de harmonie tussen zijn familie en Madame Mallory. De Hundred Foot Journey is een hartverwarmende en inspirerende film die laat zien dat liefde, passie en lekker eten de kracht hebben om barrières te doorbreken en mensen samen te brengen. Laat je meevoeren door dit culinaire avontuur en ontdek hoe de smaak van India en Frankrijk samenkomen op een manier die je nooit had verwacht.

Veelgestelde vragen over de film The Hundred Foot Journey

Helen Mirren is de hoofdrolspeler in The Hundred Foot Journey. De volledige cast van The Hundred Foot Journey kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Hundred Foot Journey is Komedie.

De speelduur van de film The Hundred Foot Journey is 122:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Hundred Foot Journey te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Hundred Foot Journey wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Hundred Foot Journey is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je The Hundred Foot Journey in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Hundred Foot Journey aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Hundred Foot Journey heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Hundred Foot Journey in blue ray te bekijken is.

Lasse Hallström is de regisseur van The Hundred Foot Journey.