1. kinderen familie
  2. The Jungle Book

Film The Jungle Book

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Jungle Book. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Jungle Book weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Jungle Book op imdb.nl. Misschien is The Jungle Book op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Jungle Book streamen online als je een The Jungle Book torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Jungle Book op 123movies staat.

Specificaties over de film The Jungle Book

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

78:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

1967

Omschrijving van de film The Jungle Book

De Jungle Book brengt de weelderige schoonheid van de jungle op een nog nooit eerder vertoonde manier tot leven. Deze betoverende Disney-film zit boordevol adembenemende muziek die je hart zal veroveren. Met behulp van digitaal gerestaureerd beeld en geluid wordt dit tijdloze avontuur naar een geheel nieuw niveau getild. Geniet van de avonturen van Mowgli, Baloo, Bagheera en al je favoriete personages zoals nooit tevoren. Zie hoe de kleuren van de jungle tot leven komen op je scherm en ervaar het meeslepende geluid alsof je zelf midden in de actie zit. Dankzij de digitale restauratie is de beeldkwaliteit verbeterd en zijn alle details nog scherper en levendiger. The Jungle Book is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een meeslepende ervaring voor je oren. Laat je betoveren door de prachtige melodieën die de film begeleiden en laat je meevoeren naar een wereld vol avontuur en vriendschap. Met dit digitaal gerestaureerde meesterwerk haal je de magie van de jungle in huis en beleef je keer op keer het betoverende avontuur van The Jungle Book.

Veelgestelde vragen over de film The Jungle Book

Niet gekend is de hoofdrolspeler in The Jungle Book. De volledige cast van The Jungle Book kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Jungle Book is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film The Jungle Book is 78:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Jungle Book te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Jungle Book wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

The Jungle Book is geproduceerd in 1967. Als de film recent is uitgebracht kun je The Jungle Book in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Jungle Book aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Jungle Book heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Jungle Book in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van The Jungle Book.