1. horror
  2. The Last Voyage Of The Demeter

Film The Last Voyage Of The Demeter

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Last Voyage Of The Demeter. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Last Voyage Of The Demeter weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Last Voyage Of The Demeter op imdb.nl. Misschien is The Last Voyage Of The Demeter op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Last Voyage Of The Demeter streamen online als je een The Last Voyage Of The Demeter torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Last Voyage Of The Demeter op 123movies staat.

Specificaties over de film The Last Voyage Of The Demeter

Schermtype

Liam Cunningham

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

119 minuten

Regisseur

André Øvredal

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film The Last Voyage Of The Demeter

Het is het jaar 1897 en Engeland wordt opgeschrikt door een angstaanjagende ontdekking: een mysterieus spookschip spoelt aan op de Engelse kust. Dit schip, genaamd de Demeter, is het decor van een onheilspellend avontuur dat je meeneemt naar de diepste uithoeken van de menselijke geest. Durf jij aan boord te stappen en de duistere geheimen van dit verloren schip te ontrafelen? De Last Voyage Of The Demeter is een uniek en meeslepend spel dat je onderdompelt in een beklemmende sfeer vol spanning en mysterie. Met adembenemende graphics en meeslepende geluidseffecten word je meegevoerd naar de negentiende eeuw, waar je de rol aanneemt van een dappere avonturier die vastbesloten is om de waarheid achter de vloek van de Demeter te ontdekken. Terwijl je het schip doorzoekt, zul je talloze puzzels moeten oplossen en verborgen aanwijzingen moeten vinden om de geheimen van de Demeter te onthullen. Van donkere, claustrofobische gangen tot sinistere cabines, elk detail van het schip is met zorg ontworpen om je het gevoel te geven dat je echt aan boord bent. Bereid je voor op onverwachte wendingen en angstaanjagende ontmoetingen terwijl je je een weg baant door de laatste reis van de Demeter. Durf jij de uitdaging aan om de mysteries van dit spookschip te ontrafelen?

Veelgestelde vragen over de film The Last Voyage Of The Demeter

Liam Cunningham is de hoofdrolspeler in The Last Voyage Of The Demeter. De volledige cast van The Last Voyage Of The Demeter kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Last Voyage Of The Demeter is Horror.

De speelduur van de film The Last Voyage Of The Demeter is 119 minuten.

Om te bekijken waar The Last Voyage Of The Demeter te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Last Voyage Of The Demeter wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

The Last Voyage Of The Demeter is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je The Last Voyage Of The Demeter in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Last Voyage Of The Demeter aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Last Voyage Of The Demeter heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Last Voyage Of The Demeter in blue ray te bekijken is.

André Øvredal is de regisseur van The Last Voyage Of The Demeter.