1. avontuur
  2. The Meg 1 2

Film The Meg 1 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Meg 1 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Meg 1 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Meg 1 2 op imdb.nl. Misschien is The Meg 1 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Meg 1 2 streamen online als je een The Meg 1 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Meg 1 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film The Meg 1 2

Schermtype

Cliff Curtis

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

230 minuten

Regisseur

Ben Wheatley

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film The Meg 1 2

De Meg 1 2 is een adembenemend avontuur dat zich afspeelt in de diepten van de Stille Oceaan. Deze diepzee-onderzeeër, bemand door een team van internationale onderzoekers, bevindt zich nu hulpeloos op de bodem van de oceaan nadat het is aangevallen door een gigantische haai. En niet zomaar een haai, maar de Megalodon, een prehistorisch monster van wel 23 meter lang waarvan men dacht dat het al lang was uitgestorven. In deze spannende film wordt Jonas Taylor, een ervaren diepzee-reddingsduiker, gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf om de bemanning van de onderzeeër en de hele oceaan te redden van deze onstuitbare dreiging. Met de tijd die dringt, stort Jonas zich in een gevaarlijke missie om niet alleen de bemanning te redden, maar ook om de Megalodon te stoppen voordat het meer schade aanricht. De Meg 1 2 is een meeslepend avontuur dat je op het puntje van je stoel zal houden. Het combineert de spanning van een actiefilm met de mysterieuze wereld van de diepzee. Bereid je voor op spectaculaire onderwaterbeelden en adembenemende confrontaties met de angstaanjagende Megalodon. Ga mee op deze reis vol onverwachte wendingen en ontdek of Jonas Taylor de bemanning kan redden en de oceaan kan bevrijden van deze prehistorische dreiging.

Veelgestelde vragen over de film The Meg 1 2

Cliff Curtis is de hoofdrolspeler in The Meg 1 2. De volledige cast van The Meg 1 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Meg 1 2 is Avontuur.

De speelduur van de film The Meg 1 2 is 230 minuten.

Om te bekijken waar The Meg 1 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Meg 1 2 wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Meg 1 2 is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je The Meg 1 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Meg 1 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Meg 1 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Meg 1 2 in blue ray te bekijken is.

Ben Wheatley is de regisseur van The Meg 1 2.