1. documentaires
  2. The Secret

Film The Secret

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Secret. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Secret weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Secret op imdb.nl. Misschien is The Secret op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Secret streamen online als je een The Secret torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Secret op 123movies staat.

Specificaties over de film The Secret

Schermtype

Genre

Documentaires

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Drew Heriotd

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film The Secret

In de film The Secret word je meegenomen op een adembenemende reis waarin het grootste geheim van het universum wordt onthuld. Een geheim dat door de eeuwen heen is doorgegeven en nu eindelijk binnen handbereik is. Dit geheim opent de deur naar alles wat je ooit hebt verlangd: een overvloed aan geluk, een stralende gezondheid, onmetelijke rijkdom, betekenisvolle relaties, onvoorwaardelijke liefde en de eeuwige jeugd. In deze film delen wetenschappers, schrijvers en filosofen de sleutel tot dit geheim, een sleutel die het leven van elke persoon die het heeft gekend, heeft getransformeerd. Van Plato tot Newton, van Beethoven tot Shakespeare, van Einstein tot vele anderen - zij allen hebben de kracht van The Secret ontdekt en dit heeft hen de mogelijkheid gegeven om het alledaagse leven te beïnvloeden op een ongekende manier. Laat je inspireren, betoveren en betrekken bij deze tijdloze boodschap. Ontdek de kracht van The Secret en leer hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijks leven. De film neemt je mee op een reis vol inzichten, inspiratie en praktische tips die je direct kunt toepassen. Het is tijd om het geheim van het universum te onthullen en jouw leven te transformeren!

Veelgestelde vragen over de film The Secret

is de hoofdrolspeler in The Secret. De volledige cast van The Secret kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Secret is Documentaires.

De speelduur van de film The Secret is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Secret te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Secret wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Secret is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je The Secret in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Secret aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Secret heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Secret in blue ray te bekijken is.

Drew Heriotd is de regisseur van The Secret.