1. horror
  2. The Texas Chainsaw Massacre

Film The Texas Chainsaw Massacre

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Texas Chainsaw Massacre. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Texas Chainsaw Massacre weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Texas Chainsaw Massacre op imdb.nl. Misschien is The Texas Chainsaw Massacre op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Texas Chainsaw Massacre streamen online als je een The Texas Chainsaw Massacre torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Texas Chainsaw Massacre op 123movies staat.

Specificaties over de film The Texas Chainsaw Massacre

Schermtype

Marilyn Burns

Genre

Horror | Thrillers

Kijkwijzer

18

Speelduur

minuten

Regisseur

Tobe Hooper

Gesproken taal

Engels | Pools

Ondertiteling

Pools

Geproduceerd in welk jaar

1974

Omschrijving van de film The Texas Chainsaw Massacre

Een meeslepende film die zich afspeelt in een zuidelijk kustplaatsje, waar een rebelse tienermeisje de zomer doorbrengt bij haar vader. In deze hartverwarmende film ontdekken ze de kracht van muziek en leren ze opnieuw verbinding met elkaar te maken. Het verhaal begint wanneer de opstandige tiener, die nog steeds worstelt met de scheiding van haar ouders, naar haar vader wordt gestuurd voor een zomervakantie in een rustig kustplaatsje in het zuiden van Amerika. In dit schilderachtige stadje ontdekt ze al snel dat er meer is dan alleen zon en zee. Terwijl ze zich aanpast aan haar nieuwe omgeving, vindt ze troost in haar passie voor muziek. Haar vader, die een lokale muzikant is, deelt deze liefde voor muziek en samen beginnen ze hun eigen muzikale reis. Door samen te jammen en nummers te schrijven, ontstaat er een bijzondere band tussen vader en dochter. Ze leren niet alleen elkaars muzikale talenten kennen, maar ook de diepere betekenis van muziek als een universele taal die harten kan verbinden. The Texas Chainsaw Massacre wordt een inspirerende film die jong en oud zal aanspreken. Het biedt niet alleen een meeslepend verhaal, maar ook een prachtige soundtrack die de kijker meeneemt op een emotionele reis. Bereid je voor op een filmervaring die je hart zal raken en je eraan zal herinneren dat zelfs in moeilijke tijden muziek.

Veelgestelde vragen over de film The Texas Chainsaw Massacre

Marilyn Burns is de hoofdrolspeler in The Texas Chainsaw Massacre. De volledige cast van The Texas Chainsaw Massacre kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Texas Chainsaw Massacre is Horror | Thrillers.

De speelduur van de film The Texas Chainsaw Massacre is minuten.

Om te bekijken waar The Texas Chainsaw Massacre te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Texas Chainsaw Massacre wordt afgespeeld in Engels | Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Pools. 

The Texas Chainsaw Massacre is geproduceerd in 1974. Als de film recent is uitgebracht kun je The Texas Chainsaw Massacre in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Texas Chainsaw Massacre aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Texas Chainsaw Massacre heeft het volgende advies qua leeftijd: 18 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Texas Chainsaw Massacre in blue ray te bekijken is.

Tobe Hooper is de regisseur van The Texas Chainsaw Massacre.