1. horror
  2. Tomb

Film Tomb

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Tomb. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Tomb weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Tomb op imdb.nl. Misschien is Tomb op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Tomb streamen online als je een Tomb torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Tomb op 123movies staat.

Specificaties over de film Tomb

Schermtype

Robert Scott Wilson

Genre

Horror

Kijkwijzer

AL

Speelduur

minuten

Regisseur

Jared Cohn

Gesproken taal

Duits

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Tomb

Tomb is een buitengewoon avontuurlijk product dat je meeneemt op een opwindende reis vol uitdagingen voor jouw overlevingsvaardigheden. Geïnspireerd door niemand minder dan Bear Grylls, neemt Tomb je mee op een wereldwijde ontdekkingstocht. Stap in de schoenen van deze legendarische avonturier en test je grenzen terwijl je de wildernis trotseert! Met Tomb kun je jezelf onderdompelen in de adembenemende schoonheid van verschillende locaties over de hele wereld. Van de dichte jungles van Zuid-Amerika tot de ijzige toppen van de Himalaya, elk avontuur brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Durf jij het aan om je overlevingsvaardigheden te testen in de meest extreme omstandigheden? Dankzij de realistische gameplay van Tomb voel je de spanning en opwinding van elk avontuur tot in het diepst van je ziel. Je moet slimme beslissingen nemen, risico's inschatten en je natuurlijke instincten volgen om te overleven. Maar wees voorzichtig, want elk avontuur biedt onverwachte wendingen en gevaarlijke situaties die je op de proef stellen. Ben jij klaar om jezelf te bewijzen als de ultieme overlever? Waag je dan aan de uitdaging van Tomb en ontdek een nieuwe kant van avontuur!

Veelgestelde vragen over de film Tomb

Robert Scott Wilson is de hoofdrolspeler in Tomb. De volledige cast van Tomb kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Tomb is Horror.

De speelduur van de film Tomb is minuten.

Om te bekijken waar Tomb te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Tomb wordt afgespeeld in Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Tomb is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Tomb in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Tomb aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Tomb heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Tomb in blue ray te bekijken is.

Jared Cohn is de regisseur van Tomb.