1. actie
  2. Tour Of Duty The Complete Collection

Film Tour Of Duty The Complete Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Tour Of Duty The Complete Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Tour Of Duty The Complete Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Tour Of Duty The Complete Collection op imdb.nl. Misschien is Tour Of Duty The Complete Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Tour Of Duty The Complete Collection streamen online als je een Tour Of Duty The Complete Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Tour Of Duty The Complete Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Tour Of Duty The Complete Collection

Schermtype

Stephen Caffrey

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

2916 minuten

Regisseur

Bill L. Norton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Tour Of Duty The Complete Collection

Deze complete collectie van Tour Of Duty neemt je mee terug in de tijd naar de grimmige en onvergetelijke dagen van de Vietnamoorlog. De intense televisieserie volgt het leven van een peloton uit het Amerikaanse leger, geconfronteerd met de harde realiteit van oorlogsvoering in de jungle. In deze meeslepende reeks worden de avonturen en beproevingen van de soldaten op een meesterlijke manier in beeld gebracht. Je zult jezelf verliezen in de indrukwekkende verhalen en de diepgaande personages die je keer op keer zullen raken. Met de Tour Of Duty Complete Collection haal je niet alleen een historisch belangrijk stukje televisiegeschiedenis in huis, maar ook een emotionele rollercoaster die je niet onberoerd zal laten. Elke aflevering is doordrenkt met spanning, actie en emotionele momenten, waardoor je volledig in het verhaal wordt meegesleept. Deze collectie bevat alle vijf seizoenen van de serie, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Bovendien zijn er extra bonusmateriaal en exclusieve interviews met de cast en crew toegevoegd, waardoor je een uniek kijkje achter de schermen krijgt. Met Tour Of Duty The Complete Collection kun je de Vietnamoorlog herbeleven en een diepgaand begrip krijgen van de impact die deze oorlog had op de soldaten die hun leven waagden in de strijd. Pak je popcorn en bereid je voor op een meeslepende reis vol spanning, emotie en historische context.

Veelgestelde vragen over de film Tour Of Duty The Complete Collection

Stephen Caffrey is de hoofdrolspeler in Tour Of Duty The Complete Collection. De volledige cast van Tour Of Duty The Complete Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Tour Of Duty The Complete Collection is Actie.

De speelduur van de film Tour Of Duty The Complete Collection is 2916 minuten.

Om te bekijken waar Tour Of Duty The Complete Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Tour Of Duty The Complete Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Tour Of Duty The Complete Collection is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Tour Of Duty The Complete Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Tour Of Duty The Complete Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Tour Of Duty The Complete Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Tour Of Duty The Complete Collection in blue ray te bekijken is.

Bill L. Norton is de regisseur van Tour Of Duty The Complete Collection.