1. avontuur
  2. Transformers Rise Of The Beasts

Film Transformers Rise Of The Beasts

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Transformers Rise Of The Beasts. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Transformers Rise Of The Beasts weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Transformers Rise Of The Beasts op imdb.nl. Misschien is Transformers Rise Of The Beasts op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Transformers Rise Of The Beasts streamen online als je een Transformers Rise Of The Beasts torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Transformers Rise Of The Beasts op 123movies staat.

Specificaties over de film Transformers Rise Of The Beasts

Schermtype

Dominique Fishback

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

127 minuten

Regisseur

Steven Caple Jr.

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Transformers Rise Of The Beasts

Transformers: Rise of the Beasts brengt je terug naar de opwindende wereld van actie en spektakel die wereldwijd zo'n diepe indruk heeft achtergelaten op bioscoopgangers. Deze film neemt je mee naar de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers - de Maximals - in de epische strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. Bereid je voor op een adembenemende reis vol spanning en avontuur! In dit nieuwste hoofdstuk van de Transformers-saga volgen we de avonturen van een moedig team van Maximals, die zich met al hun kracht en intelligentie inzetten om de aarde te beschermen tegen de kwaadaardige Decepticons. Met de getalenteerde regisseur Steven Caple Jr. aan het roer en met hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback, belooft Transformers: Rise of the Beasts een onvergetelijke filmervaring te worden. Bovendien kun je genieten van geweldige stemacteerprestaties van onder andere Pete Davidson en Michelle Yeoh. Dompel jezelf onder in de adembenemende wereld van Transformers: Rise of the Beasts en laat je meeslepen door de geweldige visuele effecten, het meeslepende verhaal en de ongelooflijke actie. Deze film neemt je mee op een spannende reis vol emotie en sensatie, waarbij je op het puntje van je stoel zit en je hart sneller laat kloppen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het epische gevecht tussen goed en kwaad. Transformers: Rise of the Beasts, een onmis.

Veelgestelde vragen over de film Transformers Rise Of The Beasts

Dominique Fishback is de hoofdrolspeler in Transformers Rise Of The Beasts. De volledige cast van Transformers Rise Of The Beasts kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Transformers Rise Of The Beasts is Avontuur.

De speelduur van de film Transformers Rise Of The Beasts is 127 minuten.

Om te bekijken waar Transformers Rise Of The Beasts te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Transformers Rise Of The Beasts wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Transformers Rise Of The Beasts is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Transformers Rise Of The Beasts in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Transformers Rise Of The Beasts aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Transformers Rise Of The Beasts heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Transformers Rise Of The Beasts in blue ray te bekijken is.

Steven Caple Jr. is de regisseur van Transformers Rise Of The Beasts.