1. actie
  2. Transporter 3

Film Transporter 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Transporter 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Transporter 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Transporter 3 op imdb.nl. Misschien is Transporter 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Transporter 3 streamen online als je een Transporter 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Transporter 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Transporter 3

Schermtype

Jason Statham

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

104:00:00 minuten

Regisseur

Olivier Megaton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Transporter 3

Frank Martin staat voor de grootste uitdaging van zijn leven met de Transporter 3. Onder immense druk moet hij de ontvoerde dochter van de Oekraïense Minister Leonid Vasilev vervoeren. Niet alleen wordt zijn leven bedreigd door zijn corrupte opdrachtgever, maar ook door agressieve agenten van Vasilev. Met zijn ervaring als voormalig special forces en superieure coureur is Frank echter goed voorbereid. Maar wat gebeurt er als hij tijdens de rit speciale gevoelens krijgt voor zijn passagier? Gelukkig heeft Frank altijd volledige controle over één ding: zijn auto! Met zijn verbluffende rijkunsten begint een spectaculaire en explosieve achtervolging van Marseille via Stuttgart en Boedapest naar Odessa aan de Zwarte Zee. De vraag is of Frank erin zal slagen om zijn waardevolle 'pakketje' veilig af te leveren en zelf ook levend te blijven. Met elke kilometer die hij aflegt, neemt de spanning toe en wordt de race tegen de klok steeds intenser. Transporter 3 is een adembenemende actiefilm die je op het puntje van je stoel zal laten zitten. Met zijn meeslepende verhaallijn, indrukwekkende stunts en hartstochtelijke romance zorgt deze film voor een onvergetelijke kijkervaring. Bereid je voor op een rit vol adrenaline, spanning en emotie terwijl Frank Martin alles op alles zet om zijn missie te volbrengen. Zal hij slagen of zal de druk hem te veel worden? Ontdek het in Transporter 3!

Veelgestelde vragen over de film Transporter 3

Jason Statham is de hoofdrolspeler in Transporter 3. De volledige cast van Transporter 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Transporter 3 is Actie.

De speelduur van de film Transporter 3 is 104:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Transporter 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Transporter 3 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Transporter 3 is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Transporter 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Transporter 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Transporter 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Transporter 3 in blue ray te bekijken is.

Olivier Megaton is de regisseur van Transporter 3.