1. romantiek
  2. Under Thewood Tree

Film Under Thewood Tree

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Under Thewood Tree. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Under Thewood Tree weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Under Thewood Tree op imdb.nl. Misschien is Under Thewood Tree op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Under Thewood Tree streamen online als je een Under Thewood Tree torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Under Thewood Tree op 123movies staat.

Specificaties over de film Under Thewood Tree

Schermtype

Tony Haygarth

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

AL

Speelduur

94:00:00 minuten

Regisseur

Nicholas Laughland

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film Under Thewood Tree

De Under Thewood Tree is een prachtige verfilming van de tijdloze roman van Thomas Hardy. Het brengt ons terug naar het Engelse platteland in de negentiende eeuw, waar we worden betoverd door de sfeer van de pittoreske boerderijen en weelderige bossen van het idyllische Zuid-Engelse dorpje Mellstock. In deze betoverende omgeving ontvouwt zich een meeslepend liefdesverhaal tussen de nederige dorpsjongen Dick Dewey en de betoverende lerares Fancy Day. De arme Dick is vastbesloten om met zijn geliefde Fancy te trouwen, maar wordt geconfronteerd met een aantal geduchte rivalen die eveneens hun oog hebben laten vallen op Fancy's hand. Zo is er de welgestelde landeigenaar Farmer Shiner, wiens rijkdom en status hem een aantrekkelijke partij maken, en de gerespecteerde dominee Maybold, die als plaatselijke geestelijke een belangrijke positie inneemt. Zal ware liefde uiteindelijk zegevieren, of zullen de strenge maatschappelijke tradities van het Victoriaanse Engeland de toekomst van Fancy bepalen? Met een prachtig beeldformaat van 4:3 wordt de Under Thewood Tree een visueel spektakel dat je meeneemt naar een andere tijd en plaats. Laat je betoveren door de adembenemende landschappen en raak verstrikt in het hartverscheurende liefdesverhaal dat je tot de laatste minuut in zijn greep houdt. Deze film is een absolute aanrader voor liefhebbers van romant.

Veelgestelde vragen over de film Under Thewood Tree

Tony Haygarth is de hoofdrolspeler in Under Thewood Tree. De volledige cast van Under Thewood Tree kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Under Thewood Tree is Romantiek.

De speelduur van de film Under Thewood Tree is 94:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Under Thewood Tree te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Under Thewood Tree wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Under Thewood Tree is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je Under Thewood Tree in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Under Thewood Tree aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Under Thewood Tree heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Under Thewood Tree in blue ray te bekijken is.

Nicholas Laughland is de regisseur van Under Thewood Tree.