1. overige
  2. Verliefd Op Cuba

Film Verliefd Op Cuba

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Verliefd Op Cuba. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Verliefd Op Cuba weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Verliefd Op Cuba op imdb.nl. Misschien is Verliefd Op Cuba op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Verliefd Op Cuba streamen online als je een Verliefd Op Cuba torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Verliefd Op Cuba op 123movies staat.

Specificaties over de film Verliefd Op Cuba

Schermtype

Genre

Kijkwijzer

Speelduur

minuten

Regisseur

Gesproken taal

Ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Verliefd Op Cuba

Als Loes gebeld wordt vanaf de Cubaanse Ambassade, is ze volledig verrast. Ze had geen idee van de relatie van haar dochter, laat staan dat ze van plan was met een Cubaan te trouwen... In een impuls boekt ze meteen de eerstvolgende vlucht naar Havana, vastbesloten om dit gedoemde huwelijk te dwarsbomen. Maar wat Loes tijdens haar verblijf op het eiland ontdekt, overtreft al haar verwachtingen. In Verliefd op Cuba wordt Loes geconfronteerd met de prachtige Cubaanse cultuur, de betoverende muziek en de adembenemende landschappen. Terwijl ze haar weg baant door de kleurrijke straten van Havana, ontdekt ze dat er meer is dan alleen haar angst voor dit huwelijk. Loes herontdekt haar geloof in de liefde en raakt zelf ook verliefd op Cuba. Dit is niet zomaar een verhaal over een moeder die haar dochter wil beschermen, het is een avontuur dat je meesleept naar een exotisch eiland vol passie en verrassingen. Verliefd op Cuba neemt je mee op een reis vol romantiek, humor en ontdekkingen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je hart zal verwarmen en je ziel zal raken.

Veelgestelde vragen over de film Verliefd Op Cuba

is de hoofdrolspeler in Verliefd Op Cuba. De volledige cast van Verliefd Op Cuba kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Verliefd Op Cuba is .

De speelduur van de film Verliefd Op Cuba is minuten.

Om te bekijken waar Verliefd Op Cuba te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Verliefd Op Cuba wordt afgespeeld in en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: . 

Verliefd Op Cuba is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Verliefd Op Cuba in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Verliefd Op Cuba aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Verliefd Op Cuba heeft het volgende advies qua leeftijd: jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Verliefd Op Cuba in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Verliefd Op Cuba.