1. thrillers
  2. Vertical Limit

Film Vertical Limit

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Vertical Limit. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Vertical Limit weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Vertical Limit op imdb.nl. Misschien is Vertical Limit op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Vertical Limit streamen online als je een Vertical Limit torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Vertical Limit op 123movies staat.

Specificaties over de film Vertical Limit

Schermtype

Chris O'Donnell

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

119:00:00 minuten

Regisseur

Martin Campbell

Gesproken taal

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Turks

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Vertical Limit

Vertical Limit neemt je mee op een adembenemend avontuur vol spanning en emotie. Het verhaal draait om Peter Garrett en Annie Garrett, een broer en zus die geconfronteerd worden met tragische gebeurtenissen tijdens een rotsbeklimming. Wanneer hun vader het leven laat, voelt Peter zich schuldig en zet hij alles op alles om zijn zus te beschermen. Enkele jaren later kruisen hun paden zich opnieuw wanneer Annie deel uitmaakt van het expeditieteam van de welvarende Elliot Vaughn. Onder begeleiding van de ervaren Tom McLaren gaan ze op een gevaarlijke tocht, maar al snel slaat het noodlot toe. Een plotselinge storm dwingt hen tot stilstand en drie teamleden raken gevangen in een ijsgrot. Vastberaden om het leven van zijn zus te redden, neemt Peter het heft in eigen handen en stelt hij een reddingsteam samen onder leiding van de mysterieuze Montgomery Wick. De klok tikt genadeloos en ze moeten snel handelen om de levens van de drie slachtoffers te redden. Zullen ze erin slagen om de verticale grenzen te overwinnen en de ultieme uitdaging te trotseren? Bereid je voor op een zenuwslopende race tegen de klok in Vertical Limit!

Veelgestelde vragen over de film Vertical Limit

Chris O'Donnell is de hoofdrolspeler in Vertical Limit. De volledige cast van Vertical Limit kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Vertical Limit is Thrillers.

De speelduur van de film Vertical Limit is 119:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Vertical Limit te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Vertical Limit wordt afgespeeld in en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Turks. 

Vertical Limit is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Vertical Limit in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Vertical Limit aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Vertical Limit heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Vertical Limit in blue ray te bekijken is.

Martin Campbell is de regisseur van Vertical Limit.