1. cabaret
  2. Vie En Rose, La

Film Vie En Rose, La

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Vie En Rose, La. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Vie En Rose, La weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Vie En Rose, La op imdb.nl. Misschien is Vie En Rose, La op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Vie En Rose, La streamen online als je een Vie En Rose, La torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Vie En Rose, La op 123movies staat.

Specificaties over de film Vie En Rose, La

Schermtype

Gérard Depardieu, Edith Piaf

Genre

Cabaret

Kijkwijzer

12

Speelduur

140:00:00 minuten

Regisseur

Olivier Dahan

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film Vie En Rose, La

"Vie En Rose, La" neemt je mee op een emotionele reis door het leven van de legendarische Edith Piaf, ook wel bekend als "de kleine mus". Deze adembenemende film vertelt het hartverscheurend mooie verhaal van een vrouw die nooit spijt had van haar keuzes. Vanaf haar dagen als zingende zwerver op straat tot haar triomfen in de grootste concertzalen ter wereld, Edith Piaf's leven kende zowel hoogtepunten als dieptepunten. Deze film onthult haar buitengewone stem, waarmee ze haar moeilijke jeugd achter zich liet en Europa veroverde. Maar zelfs in de hoogste momenten van roem vond Edith Piaf nooit blijvend geluk. Ze moest tragische verliezen verwerken, zoals het verlies van haar eerste kind en haar grote liefde die omkwam bij een vliegtuigongeluk. Bovendien raakte ze verslaafd aan drank en drugs, waardoor haar leven een turbulente wending nam. "Vie En Rose, La" is een eerbetoon aan een van de grootste zangeressen aller tijden. Deze film dompelt je onder in de rauwe emoties van Edith Piaf's leven en laat je kennismaken met haar onvergetelijke muziek. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Veelgestelde vragen over de film Vie En Rose, La

Gérard Depardieu, Edith Piaf is de hoofdrolspeler in Vie En Rose, La. De volledige cast van Vie En Rose, La kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Vie En Rose, La is Cabaret.

De speelduur van de film Vie En Rose, La is 140:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Vie En Rose, La te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Vie En Rose, La wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Vie En Rose, La is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je Vie En Rose, La in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Vie En Rose, La aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Vie En Rose, La heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Vie En Rose, La in blue ray te bekijken is.

Olivier Dahan is de regisseur van Vie En Rose, La. 

Bekijk nog meer films