1. drama
  2. Wij

Film Wij

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Wij. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Wij weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Wij op imdb.nl. Misschien is Wij op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Wij streamen online als je een Wij torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Wij op 123movies staat.

Specificaties over de film Wij

Schermtype

Axel Daeseleire

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Rene Eller

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Wij

In een klein grensdorpje tussen België en Nederland komen een groep rebelse 17-jarigen bij elkaar. Simon, de verlegen intellectueel, is smoorverliefd op Femke. Ruth, die hen nauwlettend volgt, heeft stiekem gevoelens voor Simon. Dan hebben we Thomas, de wild charismatische jongen die een gewetenloze zakenman lijkt te worden. Hij komt op het idee om een kitscherige sekssite te starten waarin ze pornoscènes opnemen. Ruth is de eerste die zich waagt aan betaalde seks wanneer de groep zich in de wereld van prostitutie stort. Echter, wanneer Femke betrokken raakt bij een ongeluk, verandert de dynamiek in de groep plotseling. Wij is een indringend verhaal dat de complexiteit van menselijke relaties onthult. Het laat zien hoe een groep tieners verstrikt raakt in hun eigen verlangens en hoe dit hen naar duistere paden leidt. De personages worden tot leven gebracht op een manier die je meesleept in hun innerlijke strijd en je laat nadenken over de gevolgen van hun keuzes. Met zijn gedurfde thema's en onverwachte wendingen zorgt Wij voor een onvergetelijke leeservaring. Het is een verhaal dat je uitdaagt om na te denken over de grenzen van vriendschap, liefde en moraliteit. Stap in de wereld van deze opstandige tieners en laat je meevoeren door hun avonturen, die zowel schokkend als ontroerend zijn. Wij is een briljante en meeslepende roman die je tot.

Veelgestelde vragen over de film Wij

Axel Daeseleire is de hoofdrolspeler in Wij. De volledige cast van Wij kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Wij is Drama.

De speelduur van de film Wij is 90 minuten.

Om te bekijken waar Wij te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Wij wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Wij is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Wij in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Wij aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Wij heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Wij in blue ray te bekijken is.

Rene Eller is de regisseur van Wij.