1. kinderen familie
  2. Zevensprong

Film Zevensprong

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Zevensprong. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Zevensprong weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Zevensprong op imdb.nl. Misschien is Zevensprong op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Zevensprong streamen online als je een Zevensprong torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Zevensprong op 123movies staat.

Specificaties over de film Zevensprong

Schermtype

Bart Gabriëlse

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

312:00:00 minuten

Regisseur

Karst van der Meulen

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1982

Omschrijving van de film Zevensprong

Zevensprong is een intrigerend boek geschreven door Meester Frans van der Steg. In dit boek neemt Meester Frans de leerlingen van zijn klas mee op een spannend avontuur. Elke dag vertelt hij hen boeiende verhalen waarin hijzelf de hoofdrol speelt als Frans de Rode, vanwege zijn opvallende rode haar. Op een dag staat Meester Frans voor een uitdaging, hij kan geen nieuw verhaal bedenken. Hij doet alsof hij een belangrijke brief verwacht en tot zijn grote verbazing ontvangt hij die avond daadwerkelijk een mysterieuze brief. De afzender is onbekend en heeft zichzelf ondertekend met de initialen "Gr... Gr...". De brief verwijst naar een sollicitatiebrief die Frans zou hebben geschreven, maar hij heeft hier totaal geen herinnering aan. Met Zevensprong wordt de lezer meegenomen in het mysterie rondom de geheimzinnige brief. Samen met Meester Frans en zijn leerlingen gaan ze op zoek naar de waarheid achter deze raadselachtige gebeurtenis. Zal het ze lukken om het mysterie op te lossen en de identiteit van de afzender te achterhalen? Zevensprong is een meeslepend boek vol avontuur en spanning, dat de lezer tot de laatste pagina in zijn greep houdt.

Veelgestelde vragen over de film Zevensprong

Bart Gabriëlse is de hoofdrolspeler in Zevensprong. De volledige cast van Zevensprong kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Zevensprong is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Zevensprong is 312:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Zevensprong te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Zevensprong wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Zevensprong is geproduceerd in 1982. Als de film recent is uitgebracht kun je Zevensprong in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Zevensprong aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Zevensprong heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Zevensprong in blue ray te bekijken is.

Karst van der Meulen is de regisseur van Zevensprong.