1. kinderen familie
  2. Zootropolis

Film Zootropolis

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Zootropolis. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Zootropolis weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Zootropolis op imdb.nl. Misschien is Zootropolis op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Zootropolis streamen online als je een Zootropolis torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Zootropolis op 123movies staat.

Specificaties over de film Zootropolis

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

104 minuten

Regisseur

Byron Howard

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Zootropolis

Zootropolis is een briljante animatiefilm van Walt Disney Animation Studios die je meeneemt naar een moderne stad vol dieren. Maak kennis met agent Judy Hopps, het dappere konijn dat vastbesloten is om haar waarde te bewijzen bij het politiekorps. Wanneer ze de kans krijgt om haar eerste zaak aan te nemen, aarzelt ze geen moment en stort ze zich in een mysterieus avontuur. Maar om de zaak op te lossen, moet ze samenwerken met de slimme en slinkse vos Nick Wilde. Dit komische, spannende en hartverwarmende avontuur neemt je mee naar de wereld van Zootropolis. Kom meer te weten over de bijzondere stad en zijn kleurrijke inwoners met de extra's die deze film biedt. Ontdek hoe Zootropolis is opgebouwd en leer meer over de verschillende diersoorten die er wonen. Zootropolis is een ware traktatie voor jong en oud, een film vol humor, avontuur en emotie die je niet wilt missen. Haal dit geweldige avontuur nu in huis en geniet van groots plezier voor alle (dier)soorten en maten!

Veelgestelde vragen over de film Zootropolis

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Zootropolis. De volledige cast van Zootropolis kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Zootropolis is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Zootropolis is 104 minuten.

Om te bekijken waar Zootropolis te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Zootropolis wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Zootropolis is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Zootropolis in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Zootropolis aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Zootropolis heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Zootropolis in blue ray te bekijken is.

Byron Howard is de regisseur van Zootropolis.