1. Komedie
  2. Zwaar Verliefd

Film Zwaar Verliefd

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Zwaar Verliefd. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Zwaar Verliefd weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Zwaar Verliefd op imdb.nl. Misschien is Zwaar Verliefd op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Zwaar Verliefd streamen online als je een Zwaar Verliefd torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Zwaar Verliefd op 123movies staat.

Specificaties over de film Zwaar Verliefd

Schermtype

Frederik Brom

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

83 minuten

Regisseur

Jamel Aattache

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Zwaar Verliefd

Zwaar Verliefd is een betoverende romantische komedie die je hart zal veroveren. Het verhaal draait om de jonge en succesvolle dierenarts Isa, die een beetje onzeker is over haar lichaam en de liefde. Maar dan ontmoet ze Ruben, de perfecte man. Hij is knap, handig met zijn handen en hij houdt ontzettend veel van zijn labrador Bo. Wanneer Isa Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor Ruben. En hij voor haar, maar Isa durft het bijna niet te geloven. Met een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit Isa om de Bossche bollen te laten staan en zichzelf naar de sportschool te slepen. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk neemt ze de moedige stap om voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Zwaar Verliefd is een luchtige film die op een grappige en herkenbare manier de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde samenbrengt. Het is gebaseerd op het boek van Chantal van Gastel en zal je laten lachen, huilen en vooral genieten van een heerlijke avond uit.

Veelgestelde vragen over de film Zwaar Verliefd

Frederik Brom is de hoofdrolspeler in Zwaar Verliefd. De volledige cast van Zwaar Verliefd kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Zwaar Verliefd is Komedie.

De speelduur van de film Zwaar Verliefd is 83 minuten.

Om te bekijken waar Zwaar Verliefd te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Zwaar Verliefd wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Zwaar Verliefd is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Zwaar Verliefd in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Zwaar Verliefd aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Zwaar Verliefd heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Zwaar Verliefd in blue ray te bekijken is.

Jamel Aattache is de regisseur van Zwaar Verliefd.