1. overige
  2. Ciske de Rat de Musical

Film Ciske de Rat de Musical

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ciske de Rat de Musical. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ciske de Rat de Musical weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ciske de Rat de Musical op imdb.nl. Misschien is Ciske de Rat de Musical op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ciske de Rat de Musical streamen online als je een Ciske de Rat de Musical torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ciske de Rat de Musical op 123movies staat.

Specificaties over de film Ciske de Rat de Musical

Schermtype

nvt

Genre

Concertregistratie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 min minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Ciske de Rat de Musical

Ciske de Rat - de Musical, geïnspireerd door de trilogie van Piet Bakker, neemt je mee in het bekende verhaal van Ciske, het jonge jochie met een hart van goud en een ondeugend karakter. Maar deze musical gaat verder dan dat, het laat ook zien hoe het leven van Ciske eruitziet als volwassen man. Met een cast van absolute sterren, waaronder Danny de Munk, Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Hugo Haenen, Hajo Bruins, Dave Dekker en Jorge Verkroost, blijft deze voorstelling ontroerend en tijdloos. Beleef een avond vol emotie en herkenning, terwijl je meegenomen wordt in de wereld van Ciske de Rat. Van zijn jeugd in de Jordaan tot zijn volwassen leven, volg je de ups en downs van deze iconische Amsterdammer. Met de krachtige stemmen en meeslepende muziek wordt het verhaal tot leven gebracht op het podium. Je zult je laten meeslepen door de prachtige decors en de indrukwekkende choreografieën. Ciske de Rat - de Musical is niet alleen een traktatie voor fans van het verhaal, maar ook voor liefhebbers van musicals in het algemeen. Het is een voorstelling die je niet wilt missen, vol met passie en energie. Mis deze unieke kans niet om Ciske's avonturen te beleven en zijn ontwikkeling te zien van een ondeugend jochie tot een volwassen man.

Veelgestelde vragen over de film Ciske de Rat de Musical

nvt is de hoofdrolspeler in Ciske de Rat de Musical. De volledige cast van Ciske de Rat de Musical kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ciske de Rat de Musical is Concertregistratie.

De speelduur van de film Ciske de Rat de Musical is 90 min minuten.

Om te bekijken waar Ciske de Rat de Musical te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ciske de Rat de Musical wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Ciske de Rat de Musical is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Ciske de Rat de Musical in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ciske de Rat de Musical aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ciske de Rat de Musical heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ciske de Rat de Musical in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Ciske de Rat de Musical.