1. overige
  2. Lucky Number Slevin

Film Lucky Number Slevin

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lucky Number Slevin. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lucky Number Slevin weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lucky Number Slevin op imdb.nl. Misschien is Lucky Number Slevin op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lucky Number Slevin streamen online als je een Lucky Number Slevin torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lucky Number Slevin op 123movies staat.

Specificaties over de film Lucky Number Slevin

Schermtype

Ben Kingsley

Genre

Kijkwijzer

16

Speelduur

105:00:00 minuten

Regisseur

Paul McGuigan

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Lucky Number Slevin

Lucky Number Slevin is een meeslepende thriller die de kijker meeneemt op een duizelingwekkende reis vol met verrassende wendingen. Het verhaal speelt zich af in de duistere onderwereld van misdaad en wraak. Hoofdpersoon Slevin, gespeeld door Josh Hartnett, belandt per ongeluk in een levensgevaarlijke situatie wanneer hij wordt aangezien voor iemand anders. In het bruisende New York belandt Slevin tussen twee machtige misdadigers: The Rabbi, gespeeld door Ben Kingsley, en The Boss, gespeeld door Morgan Freeman. Terwijl hij worstelt om te overleven, wordt Slevin constant in de gaten gehouden door de vastberaden detective Brikowski, gespeeld door Stanley Tucci, en de beruchte huurmoordenaar Goodkat, gespeeld door Bruce Willis. Slevin staat voor een onmogelijke taak: hij moet een geniaal plan bedenken om zijn eigen leven te redden. Deze adembenemende film wordt nog verder versterkt door de schitterende rol van Lucy Liu. Lucky Number Slevin neemt de kijker mee op een zenuwslopende en onvoorspelbare reis, waarbij niets is wat het lijkt. Met zijn intelligente verhaallijn en uitstekende acteerprestaties is deze film een absolute must-see voor liefhebbers van spannende en intrigerende films.

Veelgestelde vragen over de film Lucky Number Slevin

Ben Kingsley is de hoofdrolspeler in Lucky Number Slevin. De volledige cast van Lucky Number Slevin kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lucky Number Slevin is .

De speelduur van de film Lucky Number Slevin is 105:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Lucky Number Slevin te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lucky Number Slevin wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Lucky Number Slevin is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Lucky Number Slevin in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lucky Number Slevin aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lucky Number Slevin heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lucky Number Slevin in blue ray te bekijken is.

Paul McGuigan is de regisseur van Lucky Number Slevin.