1. drama
  2. Living

Film Living

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Living. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Living weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Living op imdb.nl. Misschien is Living op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Living streamen online als je een Living torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Living op 123movies staat.

Specificaties over de film Living

Schermtype

Adrian Rawlins

Genre

Drama

Kijkwijzer

9

Speelduur

142 minuten

Regisseur

Oliver Hermanus

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Living

Londen, 1953. In "Living" schittert Bill Nighy als Mr. Williams, een ware Britse heer. Deze rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk rouwt al geruime tijd om zijn overleden echtgenote. Hij heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan zich voorbijrazen. Alles verandert wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. In deze aangrijpende film herontdekt Mr. Williams zijn levenskracht en gaat hij op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten. Zijn zoektocht brengt hem op onverwachte plekken en leidt tot ontmoetingen met intrigerende personages. "Living" is een meeslepend verhaal over moed, hoop en de kracht van menselijke verbindingen. De film neemt je mee terug naar het Londen van de jaren '50 en laat je kennismaken met de prachtige decors en de sfeervolle muziek uit die tijd. Bill Nighy zet een indrukwekkende en ontroerende vertolking neer als Mr. Williams, waardoor je als kijker volledig wordt meegesleept in zijn emotionele reis. "Living" is een film die je niet onberoerd zal laten en je aan het denken zal zetten over de waarde van het leven en de impact die wij als individuen kunnen hebben. Een absolute aanrader voor liefhebbers van indrukwekkende drama's met een vleugje nostalgie.

Veelgestelde vragen over de film Living

Adrian Rawlins is de hoofdrolspeler in Living. De volledige cast van Living kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Living is Drama.

De speelduur van de film Living is 142 minuten.

Om te bekijken waar Living te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Living wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Living is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Living in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Living aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Living heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Living in blue ray te bekijken is.

Oliver Hermanus is de regisseur van Living.