1. drama
  2. Oude Egyptenaren

Film Oude Egyptenaren

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Oude Egyptenaren. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Oude Egyptenaren weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Oude Egyptenaren op imdb.nl. Misschien is Oude Egyptenaren op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Oude Egyptenaren streamen online als je een Oude Egyptenaren torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Oude Egyptenaren op 123movies staat.

Specificaties over de film Oude Egyptenaren

Schermtype

Erik van 't Wout

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

250 minuten

Regisseur

Jean LaFleur

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Oude Egyptenaren

Al eeuwenlang hebben generaties historici en archeologen een diepe fascinatie voor het oude Egypte. Hun onderzoek en verhalen hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op een breed publiek. Nu is het tijd om samen met het British Museum een nieuwe stap te zetten en nog dieper in de geschiedenis van Egypte te duiken. Met behulp van nooit eerder vertoond materiaal en verbluffende 3D-computeranimaties biedt dit product een complete gids door de grootste beschaving uit de oudheid. Ontdek de geheimen van de piramides, maak kennis met de farao's en beleef de magie van de Nijl. De gedetailleerde reconstructies nemen je mee naar het dagelijks leven van de oude Egyptenaren en laten je kennis maken met hun goden, rituelen en kunstwerken. Deze unieke collectie is een absolute must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Egypte. Of je nu een ervaren historicus bent of gewoon nieuwsgierig naar deze fascinerende beschaving, dit product biedt een ongeëvenaarde reis door de tijd. Verrijk je kennis en bewonder de pracht en praal van het oude Egypte, zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Veelgestelde vragen over de film Oude Egyptenaren

Erik van 't Wout is de hoofdrolspeler in Oude Egyptenaren. De volledige cast van Oude Egyptenaren kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Oude Egyptenaren is Drama.

De speelduur van de film Oude Egyptenaren is 250 minuten.

Om te bekijken waar Oude Egyptenaren te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Oude Egyptenaren wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Oude Egyptenaren is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Oude Egyptenaren in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Oude Egyptenaren aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Oude Egyptenaren heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Oude Egyptenaren in blue ray te bekijken is.

Jean LaFleur is de regisseur van Oude Egyptenaren.