1. animatie
  2. Pocahontas

Film Pocahontas

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pocahontas. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pocahontas weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pocahontas op imdb.nl. Misschien is Pocahontas op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pocahontas streamen online als je een Pocahontas torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pocahontas op 123movies staat.

Specificaties over de film Pocahontas

Schermtype

Irene Bedard

Genre

Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

78 minuten

Regisseur

Mike Gabriel

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Pools

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1995

Omschrijving van de film Pocahontas

Op een zonnige dag in het betoverende land van de indianen, ontdekt het moedige meisje Pocahontas iets ongewoons. Een schip vol met blanke kolonisten nadert de kust, met aan boord de charmante kapitein John Smith. Als nieuwsgierige Disney Princess is Pocahontas direct gefascineerd door deze mysterieuze vreemdelingen. Terwijl de band tussen Pocahontas en John Smith groeit, moeten ze omgaan met de uitdagingen van hun verschillende werelden. Pocahontas toont haar dappere karakter wanneer ze het leven van John Smith redt en probeert vrede te brengen tussen de indianen en de blanken. Uiteindelijk besluiten ze zelfs te trouwen om hun liefde te bezegelen. Maar het avontuur stopt niet daar. Samen met John Smith reist Pocahontas naar het verre Engeland, waar ze zichzelf onderdompelt in een geheel nieuwe cultuur. Het jonge stel wordt geconfronteerd met obstakels en uitdagingen, maar samen overwinnen ze alles met hun liefde en wilskracht. Ontdek het hartverwarmende verhaal van Pocahontas, een Disney Princess die haar passie en moed volgt, haar leven verandert en de kracht van liefde en vriendschap ontdekt. Deze prachtige pop brengt het magische verhaal tot leven en nodigt kinderen uit om hun eigen avonturen te creëren. Met haar prachtige jurk en stralende glimlach is Pocahontas de perfecte metgezel voor elke kleine dromer.

Veelgestelde vragen over de film Pocahontas

Irene Bedard is de hoofdrolspeler in Pocahontas. De volledige cast van Pocahontas kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pocahontas is Animatie.

De speelduur van de film Pocahontas is 78 minuten.

Om te bekijken waar Pocahontas te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pocahontas wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Pocahontas is geproduceerd in 1995. Als de film recent is uitgebracht kun je Pocahontas in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pocahontas aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pocahontas heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pocahontas in blue ray te bekijken is.

Mike Gabriel is de regisseur van Pocahontas.