1. animatie
  2. Muppets Take Manhattan

Film Muppets Take Manhattan

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Muppets Take Manhattan. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Muppets Take Manhattan weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Muppets Take Manhattan op imdb.nl. Misschien is Muppets Take Manhattan op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Muppets Take Manhattan streamen online als je een Muppets Take Manhattan torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Muppets Take Manhattan op 123movies staat.

Specificaties over de film Muppets Take Manhattan

Schermtype

Joan Rivers

Genre

Animatie | Kinderen & Familie | Televisie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

91:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Duits | Frans

Geproduceerd in welk jaar

1984

Omschrijving van de film Muppets Take Manhattan

Net nadat de Muppets zijn afgestudeerd van de toneelschool, begint hun avontuur in Muppets Take Manhattan. Dit spannende verhaal neemt je mee naar de bruisende stad New York, waar de Muppets hun succesvolle musical 'Manhattan Melodies' willen voortzetten op Broadway. Maar zoals altijd, ligt succes niet voor het oprapen. In deze hartverwarmende film ontdekken de Muppets al snel dat het leven in de grote stad niet zo gemakkelijk is als ze hadden gehoopt. Na enkele maanden van teleurstelling en mislukkingen, besluit het gezelschap uit elkaar te gaan en ieder zijn eigen weg te gaan. Maar één Muppet geeft niet op. Kermit, de charmante kikker, blijft achter in New York om zijn droom na te jagen en de Muppets weer bij elkaar te brengen. Muppets Take Manhattan is een film vol humor, avontuur en vriendschap. Je wordt meegezogen in de magische wereld van de Muppets, waarbij je niet alleen geniet van de onvergetelijke personages, maar ook wordt geïnspireerd om je dromen na te jagen, zelfs als de weg moeilijk lijkt. Beleef het avontuur van de Muppets in de betoverende straten van Manhattan en ontdek hoe zij hun weg naar succes vinden, één hilarische scène tegelijk.

Veelgestelde vragen over de film Muppets Take Manhattan

Joan Rivers is de hoofdrolspeler in Muppets Take Manhattan. De volledige cast van Muppets Take Manhattan kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Muppets Take Manhattan is Animatie | Kinderen & Familie | Televisie.

De speelduur van de film Muppets Take Manhattan is 91:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Muppets Take Manhattan te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Muppets Take Manhattan wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Frans. 

Muppets Take Manhattan is geproduceerd in 1984. Als de film recent is uitgebracht kun je Muppets Take Manhattan in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Muppets Take Manhattan aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Muppets Take Manhattan heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Muppets Take Manhattan in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Muppets Take Manhattan.