1. animatie
  2. Incredibles 2

Film Incredibles 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Incredibles 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Incredibles 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Incredibles 2 op imdb.nl. Misschien is Incredibles 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Incredibles 2 streamen online als je een Incredibles 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Incredibles 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Incredibles 2

Schermtype

Samuel L. Jackson

Genre

Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

113:00:00 minuten

Regisseur

Brad Bird

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Incredibles 2

In de langverwachte film "Incredibles 2" worden onze favoriete superhelden opnieuw op de proef gesteld! Deze keer staan de Incredibles voor een nog grotere uitdaging, waarbij ze tot het uiterste moeten gaan om de wereld te redden. In deze spannende sequel volgen we het avontuur van de superheldenfamilie Parr, die ontdekt dat Baby Jack-Jack ook superkrachten heeft. Terwijl vader Bob zijn handen vol heeft aan het verzorgen van de onvoorspelbare krachten van Jack-Jack, moet moeder Helen het opnemen tegen een nieuwe vijand die de wereld bedreigt. Deze film zit boordevol actie, humor en hartverwarmende momenten. De ongelooflijke animatie en de levendige personages zullen jong en oud betoveren. Of je nu een fan bent van superheldenfilms of gewoon op zoek bent naar een vermakelijke avond vol plezier, "Incredibles 2" is de perfecte keuze. Bereid je voor op een avontuurlijk en onvergetelijk filmavontuur dat je op het puntje van je stoel zal laten zitten!

Veelgestelde vragen over de film Incredibles 2

Samuel L. Jackson is de hoofdrolspeler in Incredibles 2. De volledige cast van Incredibles 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Incredibles 2 is Animatie.

De speelduur van de film Incredibles 2 is 113:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Incredibles 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Incredibles 2 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Incredibles 2 is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Incredibles 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Incredibles 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Incredibles 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Incredibles 2 in blue ray te bekijken is.

Brad Bird is de regisseur van Incredibles 2.