1. animatie
  2. Merlijn De Tovenaar

Film Merlijn De Tovenaar

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Merlijn De Tovenaar. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Merlijn De Tovenaar weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Merlijn De Tovenaar op imdb.nl. Misschien is Merlijn De Tovenaar op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Merlijn De Tovenaar streamen online als je een Merlijn De Tovenaar torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Merlijn De Tovenaar op 123movies staat.

Specificaties over de film Merlijn De Tovenaar

Schermtype

Sebastian Cabot

Genre

Animatie | Avontuur | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

76 minuten

Regisseur

Wolfgang Reitherman

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1963

Omschrijving van de film Merlijn De Tovenaar

Ga mee op een spannend avontuur met Merlijn de Tovenaar! Volgens de legende kan alleen iemand met eer, fatsoen en innerlijke kracht aanspraak maken op de troon van Engeland. Deze persoon moet het betoverde zwaard uit een enorme steen trekken. Vele dappere ridders hebben het geprobeerd, maar het lijkt bijna onmogelijk dat een jonge leerling genaamd Wart hierin zal slagen. Gelukkig staat Merlijn de Tovenaar klaar om hem te adviseren en krijgt Wart hulp van enkele komische vrienden. Met zijn moedig karakter zou Wart wel eens de grootste koning kunnen worden die Engeland ooit heeft gekend. De dvd-editie van Merlijn De Tovenaar ter ere van 45 jaar The Sword In The Stone brengt nog meer magische pret met zich mee. Ontdek het gloednieuwe spel Merlijn's Magische Academie, geniet van korte animatiefilmpjes en luister naar Disney's speciaal geselecteerde liedjes. Deze magische ervaring is geschikt voor het hele gezin en zal jullie keer op keer samen laten genieten. Beleef het avontuur van Wart en Merlijn keer op keer met deze betoverende dvd-editie!

Veelgestelde vragen over de film Merlijn De Tovenaar

Sebastian Cabot is de hoofdrolspeler in Merlijn De Tovenaar. De volledige cast van Merlijn De Tovenaar kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Merlijn De Tovenaar is Animatie | Avontuur | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Merlijn De Tovenaar is 76 minuten.

Om te bekijken waar Merlijn De Tovenaar te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Merlijn De Tovenaar wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Merlijn De Tovenaar is geproduceerd in 1963. Als de film recent is uitgebracht kun je Merlijn De Tovenaar in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Merlijn De Tovenaar aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Merlijn De Tovenaar heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Merlijn De Tovenaar in blue ray te bekijken is.

Wolfgang Reitherman is de regisseur van Merlijn De Tovenaar.