1. documentaires
  2. Story Of Maths

Film Story Of Maths

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Story Of Maths. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Story Of Maths weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Story Of Maths op imdb.nl. Misschien is Story Of Maths op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Story Of Maths streamen online als je een Story Of Maths torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Story Of Maths op 123movies staat.

Specificaties over de film Story Of Maths

Schermtype

Genre

Documentaires

Kijkwijzer

AL

Speelduur

232 minuten

Regisseur

Karen Mcgann

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Story Of Maths

"In de fascinerende wereld van de Story Of Maths ontdek je de eeuwenoude geschiedenis en de onmisbare rol van wiskunde in ons dagelijks leven. Deze unieke educatieve set neemt je mee op een boeiende reis door de tijd, waarbij je de oorsprong en evolutie van wiskunde verkent, van de oude beschavingen tot de moderne tijd. Met Story Of Maths ontdek je niet alleen de abstracte concepten en formules, maar ook de praktische toepassingen ervan in verschillende disciplines. Leer hoe wiskunde de basis vormt voor het begrijpen van de natuurkunde, chemie en zelfs de sterrenkunde. Ontdek hoe architecten gebruik maken van wiskundige principes om prachtige gebouwen te ontwerpen en hoe economen wiskunde gebruiken om complexe economische modellen te analyseren. Deze set biedt een interactieve en meeslepende ervaring, waarbij je wordt uitgedaagd met raadsels, puzzels en leuke opdrachten. Ontdek de rol van wiskunde in de kunst, muziek en literatuur en laat je verwonderen door de eindeloze mogelijkheden die wiskunde biedt. Of je nu een student, een leraar of gewoon een nieuwsgierige geest bent, de Story Of Maths is een onmisbare bron voor iedereen die zijn kennis van wiskunde wil verdiepen en de schoonheid ervan wil ontdekken.".

Veelgestelde vragen over de film Story Of Maths

is de hoofdrolspeler in Story Of Maths. De volledige cast van Story Of Maths kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Story Of Maths is Documentaires.

De speelduur van de film Story Of Maths is 232 minuten.

Om te bekijken waar Story Of Maths te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Story Of Maths wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Story Of Maths is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Story Of Maths in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Story Of Maths aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Story Of Maths heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Story Of Maths in blue ray te bekijken is.

Karen Mcgann is de regisseur van Story Of Maths.