1. actie
  2. Silent Night

Film Silent Night

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Silent Night. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Silent Night weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Silent Night op imdb.nl. Misschien is Silent Night op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Silent Night streamen online als je een Silent Night torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Silent Night op 123movies staat.

Specificaties over de film Silent Night

Schermtype

Catalina Sandino Moreno

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

104 minuten

Regisseur

John Woo

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Silent Night

Stap in de duistere wereld van wraak en gerechtigheid met Silent Night, het nieuwste meesterwerk van de legendarische regisseur, 'meester van actie' John Woo, en de getalenteerde producer van John Wick. Deze actie-thriller neemt je mee op een adembenemende reis vol spanning en emotie. In Silent Night volgen we het verhaal van Joel Kinnaman, bekend van zijn rol in Suicide Squad, die een vader speelt die op zoek is naar wraak nadat zijn zoontje tragisch om het leven is gekomen tijdens een heftige confrontatie tussen rivaliserende bendes. Vastberaden om gerechtigheid te vinden, besluit hij vechtlessen te nemen en zijn lichaam tot het uiterste te trainen om klaar te zijn voor een meedogenloze confrontatie met de moordenaar. Dit is niet zomaar een actiefilm. Silent Night combineert meesterlijk geregisseerde actiescènes met diepgaande emotionele lagen, waardoor je als kijker volledig wordt meegesleept in het verhaal. Bereid je voor op een onvergetelijke filmervaring vol spannende plotwendingen en verrassende onthullingen. Silent Night zal je op het puntje van je stoel houden en je hart sneller laten kloppen. Mis deze intense actie-thriller niet.

Veelgestelde vragen over de film Silent Night

Catalina Sandino Moreno is de hoofdrolspeler in Silent Night. De volledige cast van Silent Night kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Silent Night is Actie.

De speelduur van de film Silent Night is 104 minuten.

Om te bekijken waar Silent Night te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Silent Night wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Silent Night is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Silent Night in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Silent Night aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Silent Night heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Silent Night in blue ray te bekijken is.

John Woo is de regisseur van Silent Night.