1. actie
  2. The Game

Film The Game

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Game. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Game weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Game op imdb.nl. Misschien is The Game op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Game streamen online als je een The Game torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Game op 123movies staat.

Specificaties over de film The Game

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

128:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film The Game

Nicolas, een succesvolle zakenman, is gewend om de controle te hebben over zijn leven en alles in goede banen te leiden. Maar zijn geordende wereld wordt plotseling overhoop gehaald wanneer zijn broer Conrad hem een mysterieuze uitnodiging geeft als verjaardagscadeau. De uitnodiging is afkomstig van de firma C.R.S. en belooft een unieke ervaring: The Game. Intrigerend en onvoorspelbaar, The Game neemt Nicolas mee op een avontuurlijke reis door een onbekende wereld. Hij wordt uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en zijn vaardigheden op de proef te stellen. Het spel is ontworpen om de deelnemers uit te dagen op zowel fysiek als mentaal vlak, met talloze verrassingen en onverwachte wendingen. Terwijl Nicolas dieper in The Game duikt, ontdekt hij dat niets is wat het lijkt. Hij wordt geconfronteerd met geheimzinnige personages, verborgen aanwijzingen en levensbedreigende situaties. Het is aan hem om de waarheid te achterhalen en te overleven in dit spannende spel vol intriges. The Game is niet zomaar een spel, het is een unieke ervaring die de spelers tot het uiterste drijft en hen laat kennismaken met een wereld vol mysterie en spanning. Durf jij het avontuur aan?

Veelgestelde vragen over de film The Game

Niet gekend is de hoofdrolspeler in The Game. De volledige cast van The Game kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Game is Actie.

De speelduur van de film The Game is 128:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Game te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Game wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Game is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je The Game in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Game aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Game heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Game in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van The Game.