1. actie
  2. Taken 1-3

Film Taken 1-3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Taken 1-3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Taken 1-3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Taken 1-3 op imdb.nl. Misschien is Taken 1-3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Taken 1-3 streamen online als je een Taken 1-3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Taken 1-3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Taken 1-3

Schermtype

Liam Neeson

Genre

Actie | Drama | Misdaad

Kijkwijzer

16

Speelduur

293 minuten

Regisseur

Olivier Megaton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Taken 1-3

Alle drie de films in de actiereeks met Liam Neeson als gepensioneerde CIA-agent Bryan Mills. In 'Taken' (2008) wordt Mills gedwongen om zijn vaardigheden die hij in zijn oude baan heeft geleerd nieuw leven in te blazen nadat zijn 17-jarige dochter Kim (Maggie Grace) wordt ontvoerd door Albanese seksslaventrafikanten terwijl ze met een vriend door Europa reist. Terwijl Mills advies inwint bij zijn voormalige collega's over de situatie, tonen statistieken aan dat de Albanese criminelen hun gevangenen zelden langer dan vier dagen in leven houden, wat Mills een strak tijdsbestek geeft om het leven van zijn dochter te redden. In 'Taken 2' (2012) neemt Murad (Rade Serbedzija), de vader van een ontvoerder die Mills in de eerste film heeft gedood, wraak door Mills en zijn vrouw Lenny (Famke Janssen) in Istanbul gevangen te nemen. Nu moet hun dochter Kim snel in actie komen om haar ouders te redden. In 'Taken 3' (2015) ontdekt Mills het levenloze lichaam van zijn vrouw in hun slaapkamer en realiseert zich al snel dat hij wordt beschuldigd van haar moord. Terwijl hij zijn naam probeert te zuiveren en vecht tegen een meedogenloze politie-inspecteur, komt Mills terecht in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Deze spannende actiefilmserie neemt je mee op een bloedstollend avontuur vol actie, spanning en intrige. Liam Neeson schitter.

Veelgestelde vragen over de film Taken 1-3

Liam Neeson is de hoofdrolspeler in Taken 1-3. De volledige cast van Taken 1-3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Taken 1-3 is Actie | Drama | Misdaad.

De speelduur van de film Taken 1-3 is 293 minuten.

Om te bekijken waar Taken 1-3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Taken 1-3 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Taken 1-3 is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Taken 1-3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Taken 1-3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Taken 1-3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Taken 1-3 in blue ray te bekijken is.

Olivier Megaton is de regisseur van Taken 1-3.