1. actie
  2. De Dominee

Film De Dominee

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De Dominee. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De Dominee weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De Dominee op imdb.nl. Misschien is De Dominee op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De Dominee streamen online als je een De Dominee torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De Dominee op 123movies staat.

Specificaties over de film De Dominee

Schermtype

Peter Paul Muller

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

101:00:00 minuten

Regisseur

Gerrard Verhage

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Frans

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film De Dominee

In het duistere rijk van de drugshandel, waar geld de enige drijfveer is, schittert De Dominee als een meeslepende vertelling over trouw en vriendschap. Dit meesterwerk onthult het tragische lot van Klaas, wiens loyaliteit uiteindelijk zijn ondergang blijkt te zijn. Gedompeld in een wereld vol spanning en gevaar, volgen we Klaas, beter bekend als De Dominee, terwijl hij zijn imperium opbouwt. Met ijzeren discipline en strategisch vernuft stijgt hij op tot de top van het criminele circuit. Maar wanneer vriendschap en trouw de overhand nemen, begint de neerwaartse spiraal. Het verhaal van De Dominee is doordrenkt met donkere emoties en onverwachte wendingen. Terwijl Klaas worstelt met zijn geweten en de prijs van zijn keuzes, worden we meegesleept in een achtbaan van spanning en emotie. Deze meeslepende roman dompelt de lezer onder in een wereld waarin niets is wat het lijkt en waar trouw en vriendschap de ultieme prijs blijken te zijn. Met De Dominee haal je niet alleen een meeslepend verhaal in huis, maar ook een diepgaand inzicht in de menselijke psyche en de duistere kant van de drugswereld. Dit boek zal je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden, terwijl je wordt meegesleept in een meesterlijk geschreven verhaal vol spanning en emotie. Bereid je voor op een adembenemende reis door de.

Veelgestelde vragen over de film De Dominee

Peter Paul Muller is de hoofdrolspeler in De Dominee. De volledige cast van De Dominee kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De Dominee is Actie.

De speelduur van de film De Dominee is 101:00:00 minuten.

Om te bekijken waar De Dominee te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De Dominee wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans. 

De Dominee is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je De Dominee in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De Dominee aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De Dominee heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De Dominee in blue ray te bekijken is.

Gerrard Verhage is de regisseur van De Dominee.