1. actie
  2. Rambo Trilogy

Film Rambo Trilogy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Rambo Trilogy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Rambo Trilogy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Rambo Trilogy op imdb.nl. Misschien is Rambo Trilogy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Rambo Trilogy streamen online als je een Rambo Trilogy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Rambo Trilogy op 123movies staat.

Specificaties over de film Rambo Trilogy

Schermtype

Sylvester Stallone

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

280:00:00 minuten

Regisseur

Ted Kotcheff

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Fins | Frans | Noors | Portugees | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Rambo Trilogy

John Rambo is terug en hij is krachtiger dan ooit tevoren, wat een geweldig nieuws! Met de Rambo Trilogy box haal je een explosieve dosis testosteron in huis, samen met een overvloed aan extra's die je meeslepen in het avontuur. Deze box bevat niet alleen de drie legendarische films, maar ook exclusief audiocommentaar van de auteur David Morrell, regisseurs George Morrell en Peter MacDonald. Waan jezelf in de wereld van Rambo terwijl je luistert naar de diepgaande inzichten van de mensen die hebben meegewerkt aan het creëren van deze iconische personage. Ontdek de geheimen achter de intense actiescènes en de emotionele reis van John Rambo. Baan je een weg door het epische verhaal en geniet van de adrenalinestoten terwijl je de films bekijkt. Met de Rambo Trilogy box breng je een eerbetoon aan de legendarische held en beleef je opnieuw de onvergetelijke momenten die het actiegenre hebben gedefinieerd. Daarnaast biedt deze box je de mogelijkheid om de films op een geheel nieuwe manier te ervaren, dankzij het meeslepende commentaar van de briljante geesten achter de schermen. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van Rambo en laat het testosteron door je aderen stromen.

Veelgestelde vragen over de film Rambo Trilogy

Sylvester Stallone is de hoofdrolspeler in Rambo Trilogy. De volledige cast van Rambo Trilogy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Rambo Trilogy is Actie.

De speelduur van de film Rambo Trilogy is 280:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Rambo Trilogy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Rambo Trilogy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Fins | Frans | Noors | Portugees | Zweeds. 

Rambo Trilogy is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Rambo Trilogy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Rambo Trilogy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Rambo Trilogy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Rambo Trilogy in blue ray te bekijken is.

Ted Kotcheff is de regisseur van Rambo Trilogy.