1. actie
  2. War For The Planet Of The Apes

Film War For The Planet Of The Apes

5/5

Ontdek bij ons alles over de film War For The Planet Of The Apes. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film War For The Planet Of The Apes weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar War For The Planet Of The Apes op imdb.nl. Misschien is War For The Planet Of The Apes op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt War For The Planet Of The Apes streamen online als je een War For The Planet Of The Apes torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat War For The Planet Of The Apes op 123movies staat.

Specificaties over de film War For The Planet Of The Apes

Schermtype

Andy Serkis

Genre

Actie | Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

135 minuten

Regisseur

Matt Reeves

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film War For The Planet Of The Apes

In "Oorlog voor de Planeet der Apes" wordt Caesar, de leider van de apen, geconfronteerd met een angstaanjagend conflict tegen een meedogenloos menselijk leger, onder leiding van een genadeloze kolonel. De apen lijden onvoorstelbare verliezen en Caesar wordt geplaagd door duistere instincten. Vastbesloten om zijn soort te beschermen, neemt Caesar het besluit om wraak te nemen. Dit leidt tot een episch gevecht tussen de apen en het menselijke leger, waarvan de uitkomst niet alleen het lot van beide soorten bepaalt, maar ook de toekomst van de planeet. "Oorlog voor de Planeet der Apes" is een meeslepende film die niet alleen actie en avontuur biedt, maar ook diepere thema's en emotionele lagen bevat. Het verhaal volgt Caesar en zijn apen in een gevecht voor hun vrijheid en overleving. Terwijl het conflict escaleert, worden de kijkers meegesleept in de complexe innerlijke strijd van Caesar, die worstelt met zijn menselijke en dierlijke instincten. De film biedt een visueel verbluffende ervaring, met indrukwekkende special effects en adembenemende landschappen. Daarnaast zijn de acteerprestaties van de cast, waaronder Andy Serkis als Caesar en Woody Harrelson als de kolonel, van topniveau. "Oorlog voor de Planeet der Apes" is een absolute must-see voor liefhebbers van sciencefiction, actie en emotionele verhalen. Het neemt.

Veelgestelde vragen over de film War For The Planet Of The Apes

Andy Serkis is de hoofdrolspeler in War For The Planet Of The Apes. De volledige cast van War For The Planet Of The Apes kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film War For The Planet Of The Apes is Actie | Sciencefiction.

De speelduur van de film War For The Planet Of The Apes is 135 minuten.

Om te bekijken waar War For The Planet Of The Apes te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film War For The Planet Of The Apes wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

War For The Planet Of The Apes is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je War For The Planet Of The Apes in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de War For The Planet Of The Apes aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

War For The Planet Of The Apes heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of War For The Planet Of The Apes in blue ray te bekijken is.

Matt Reeves is de regisseur van War For The Planet Of The Apes.