1. actie
  2. Dick Maas Box

Film Dick Maas Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dick Maas Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dick Maas Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dick Maas Box op imdb.nl. Misschien is Dick Maas Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dick Maas Box streamen online als je een Dick Maas Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dick Maas Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Dick Maas Box

Schermtype

Bracha van Doesburgh

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

819:00:00 minuten

Regisseur

Dick Maas

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Dick Maas Box

In de prachtige Dick Maas Box vind je een verzameling van de meest spectaculaire Nederlandse blockbusters, allemaal geregisseerd door de legendarische filmmaker Dick Maas. Deze box neemt je mee op een adembenemende reis vol spanning, actie en onverwachte wendingen. Laat je meeslepen door de bekroonde film "Amsterdamned", waarin een meedogenloze seriemoordenaar de grachten van Amsterdam terroriseert. Beleef de ultieme adrenalinekick met "Flodder", een hilarische komedie over een onconventionele familie die voor de nodige chaos zorgt in een keurige buurt. En ontdek het duistere geheim achter "De Lift", een angstaanjagende thriller waarin een kwaadaardige kracht het leven van de personages op het spel zet. Met de Dick Maas Box haal je niet alleen drie spannende en entertainende films in huis, maar ook een exclusieve kijk achter de schermen. Ontdek de inspiratie en creativiteit van Dick Maas zelf in de bijgevoegde bonusmaterialen, waarin hij zijn visie deelt en je meeneemt in het maakproces van deze unieke Nederlandse producties. Duik in de wereld van Dick Maas en laat je verrassen door zijn ongeëvenaarde cinematografische meesterwerken.

Veelgestelde vragen over de film Dick Maas Box

Bracha van Doesburgh is de hoofdrolspeler in Dick Maas Box. De volledige cast van Dick Maas Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dick Maas Box is Actie.

De speelduur van de film Dick Maas Box is 819:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Dick Maas Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dick Maas Box wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Dick Maas Box is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Dick Maas Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dick Maas Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dick Maas Box heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dick Maas Box in blue ray te bekijken is.

Dick Maas is de regisseur van Dick Maas Box.