1. actie
  2. Rambo 4

Film Rambo 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Rambo 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Rambo 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Rambo 4 op imdb.nl. Misschien is Rambo 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Rambo 4 streamen online als je een Rambo 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Rambo 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Rambo 4

Schermtype

Sylvester Stallone

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

88:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Rambo 4

Rambo is terug! Twintig jaar na zijn laatste avontuur leidt Vietnamveteraan John Rambo een teruggetrokken bestaan in Noord-Thailand. Vlak over de grens, in Myanmar (Birma), woedt al zestig jaar een gruwelijke burgeroorlog. Maar Rambo, die zich in leven houdt met jagen en vissen, is gestopt met vechten en wil niets met de oorlog te maken hebben. Hij heeft zijn gewelddadige verleden achter zich gelaten en probeert een rustig leven te leiden. Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Een groep christelijke zendelingen wordt gevangengenomen door de meedogenloze militaire junta. Rambo wordt gedwongen om zijn oorlogszuchtige natuur weer op te wekken en zijn vaardigheden als soldaat te gebruiken om de zendelingen te redden. Ondanks zijn weerzin tegen oorlog, kan hij niet anders dan zich in te zetten voor deze gevaarlijke missie. Hij beseft dat hij de enige persoon is die in staat is om deze taak te volbrengen en de onschuldige levens te redden. Samen met een team van ervaren huurlingen trekt Rambo de gevaarlijke jungle in, waar hij geconfronteerd wordt met vijanden van alle kanten. De kijker wordt meegenomen op een adembenemend avontuur vol actie en spanning. Rambo 4 is dé actiefilm van het jaar die je op het puntje van je stoel zal houden. Bereid je voor op een meeslepende reis door de jungle, waarin Rambo alles op het spel zet.

Veelgestelde vragen over de film Rambo 4

Sylvester Stallone is de hoofdrolspeler in Rambo 4. De volledige cast van Rambo 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Rambo 4 is Actie.

De speelduur van de film Rambo 4 is 88:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Rambo 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Rambo 4 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Rambo 4 is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Rambo 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Rambo 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Rambo 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Rambo 4 in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Rambo 4.