1. actie
  2. Mama Is Boos

Film Mama Is Boos

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mama Is Boos. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mama Is Boos weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mama Is Boos op imdb.nl. Misschien is Mama Is Boos op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mama Is Boos streamen online als je een Mama Is Boos torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mama Is Boos op 123movies staat.

Specificaties over de film Mama Is Boos

Schermtype

Geert de Jong

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

110:00:00 minuten

Regisseur

Ruud van Hemert

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1986

Omschrijving van de film Mama Is Boos

"Mama Is Boos" is een hilarisch, hartverscheurend en rampzalig verhaal over de scheiding van John, een luitenant bij de luchtmacht, en zijn prachtige blonde vrouw Danny, met als inzet: hun kinderen. Tijdens hun 20-jarig huwelijksfeest bereikt de al gespannen situatie een kookpunt. Danny besluit om John niet langer toe te laten in hun leven. In eerste instantie trekt hij zich terug in een klein legertentje op de vliegbasis, maar al snel verhuist hij naar de stacaravan van zijn vriendin Jane, midden in de polder. Woedende Danny neemt wraak op alle mogelijke manieren en verbiedt John om zijn kinderen nog te zien. Een romantisch diner voor twee in een chique restaurant verandert al snel in een veldslag en zelfs de stacaravan ontsnapt niet aan Danny's woede. Haar woede bereikt een hoogtepunt tijdens een spectaculaire glamourshow ter ere van het 40-jarig bestaan van de NAVO, die live op tv wordt uitgezonden over de hele wereld. Deze film, met in de hoofdrollen Peter Faber, Geert de Jong, Adelheid Roosen en Rijk de Gooyer, zal je zeker aan het lachen maken terwijl je meegesleept wordt in het chaotische leven van John en Danny. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je getuige bent van de onvoorspelbare wendingen en komische situaties die voortvloeien uit hun turbulente scheiding. "Mama Is Boos" is een unieke en me.

Veelgestelde vragen over de film Mama Is Boos

Geert de Jong is de hoofdrolspeler in Mama Is Boos. De volledige cast van Mama Is Boos kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mama Is Boos is Actie.

De speelduur van de film Mama Is Boos is 110:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Mama Is Boos te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mama Is Boos wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Mama Is Boos is geproduceerd in 1986. Als de film recent is uitgebracht kun je Mama Is Boos in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mama Is Boos aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mama Is Boos heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mama Is Boos in blue ray te bekijken is.

Ruud van Hemert is de regisseur van Mama Is Boos.