1. actie
  2. James Bond Manh Theen Gun

Film James Bond Manh Theen Gun

5/5

Ontdek bij ons alles over de film James Bond Manh Theen Gun. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film James Bond Manh Theen Gun weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar James Bond Manh Theen Gun op imdb.nl. Misschien is James Bond Manh Theen Gun op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt James Bond Manh Theen Gun streamen online als je een James Bond Manh Theen Gun torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat James Bond Manh Theen Gun op 123movies staat.

Specificaties over de film James Bond Manh Theen Gun

Schermtype

Desmond Llewelyn

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

Guy Hamilton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Noors | Nederlands | Zweeds | Fins | Grieks | Engels | Deens

Geproduceerd in welk jaar

1974

Omschrijving van de film James Bond Manh Theen Gun

James Bond is terug met een nieuw avontuur dat je adrenaline doet pompen! Met de James Bond Manh Theen Gun waan je jezelf in de gevaarlijke wereld van geheim agenten en meedogenloze moordenaars. Dit wapen is geïnspireerd op het kenmerkende gouden pistool van Francisco Scaramanga, de ultieme tegenstander van James Bond. Met de James Bond Manh Theen Gun ben jij de held van je eigen actiefilm. Dit unieke wapen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtige metgezel in je strijd tegen het kwaad. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en indrukwekkende functionaliteit is dit wapen een must-have voor elke James Bond-fan. In dit spannende avontuur moet Agent 007 de onschatbare Solex Agitator zien terug te krijgen van Scaramanga. Een bloedstollend duel op leven en dood volgt, waarbij je jouw schietvaardigheden tot het uiterste moet pushen. Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan en jezelf te bewijzen als de ultieme geheim agent? Met de James Bond Manh Theen Gun ben jij klaar voor actie!

Veelgestelde vragen over de film James Bond Manh Theen Gun

Desmond Llewelyn is de hoofdrolspeler in James Bond Manh Theen Gun. De volledige cast van James Bond Manh Theen Gun kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film James Bond Manh Theen Gun is Actie.

De speelduur van de film James Bond Manh Theen Gun is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar James Bond Manh Theen Gun te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film James Bond Manh Theen Gun wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Noors | Nederlands | Zweeds | Fins | Grieks | Engels | Deens. 

James Bond Manh Theen Gun is geproduceerd in 1974. Als de film recent is uitgebracht kun je James Bond Manh Theen Gun in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de James Bond Manh Theen Gun aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

James Bond Manh Theen Gun heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of James Bond Manh Theen Gun in blue ray te bekijken is.

Guy Hamilton is de regisseur van James Bond Manh Theen Gun.