1. actie
  2. Robin Hood: Prince Of Thieves

Film Robin Hood: Prince Of Thieves

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Robin Hood: Prince Of Thieves. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Robin Hood: Prince Of Thieves weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Robin Hood: Prince Of Thieves op imdb.nl. Misschien is Robin Hood: Prince Of Thieves op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Robin Hood: Prince Of Thieves streamen online als je een Robin Hood: Prince Of Thieves torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Robin Hood: Prince Of Thieves op 123movies staat.

Specificaties over de film Robin Hood: Prince Of Thieves

Schermtype

Michael McShane

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

137:00:00 minuten

Regisseur

Kevin Reynolds

Gesproken taal

Frans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Spaans | Frans | Duits | Italiaans | Portugees | Arabisch

Geproduceerd in welk jaar

1991

Omschrijving van de film Robin Hood: Prince Of Thieves

Oscarwinnaar Kevin Costner schittert als de legendarische outlaw van Sherwood Forest in dit adembenemende avontuur, Robin Hood: Prince Of Thieves. Dit epische meesterwerk blaast het leven in de Middeleeuwen van de 12e eeuw op spectaculaire wijze nieuw leven in. Geniet nog langer van de pure pret van deze publieksfavoriet met twaalf minuten extra scènes die nooit eerder in de bioscopen zijn vertoond. Deze extra scènes werpen een nieuw licht op de sappige boosaardigheid en sinistere achtergrond van Robin Hoods aartsvijand, de Sheriff van Nottingham, meesterlijk vertolkt door Alan Rickman. Ontdek een verbluffende cast, met onder andere Morgan Freeman, Christian Slater en Mary Elizabeth Mastrantonio, die schitteren in deze weelderige filmproductie. Robin Hood: Prince Of Thieves is opgenomen in Groot-Brittannië en Frankrijk, waardoor historische gebouwen, majestueuze wouden en realistische reconstructies van het Oude Engeland perfect samensmelten. Dit creëert een wereld die zowel oeroud als tijdloos aanvoelt. Laat je meeslepen door de avonturen van Robin Hood en zijn trouwe volgelingen, terwijl ze strijden voor gerechtigheid en de onderdrukten beschermen. Robin Hood: Prince Of Thieves is een onvergetelijke filmervaring die je meevoert naar een betoverend en meeslepend tijdperk.

Veelgestelde vragen over de film Robin Hood: Prince Of Thieves

Michael McShane is de hoofdrolspeler in Robin Hood: Prince Of Thieves. De volledige cast van Robin Hood: Prince Of Thieves kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Robin Hood: Prince Of Thieves is Actie.

De speelduur van de film Robin Hood: Prince Of Thieves is 137:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Robin Hood: Prince Of Thieves te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Robin Hood: Prince Of Thieves wordt afgespeeld in Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Spaans | Frans | Duits | Italiaans | Portugees | Arabisch. 

Robin Hood: Prince Of Thieves is geproduceerd in 1991. Als de film recent is uitgebracht kun je Robin Hood: Prince Of Thieves in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Robin Hood: Prince Of Thieves aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Robin Hood: Prince Of Thieves heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Robin Hood: Prince Of Thieves in blue ray te bekijken is.

Kevin Reynolds is de regisseur van Robin Hood: Prince Of Thieves.