1. actie
  2. End Of Days

Film End Of Days

5/5

Ontdek bij ons alles over de film End Of Days. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film End Of Days weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar End Of Days op imdb.nl. Misschien is End Of Days op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt End Of Days streamen online als je een End Of Days torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat End Of Days op 123movies staat.

Specificaties over de film End Of Days

Schermtype

Arnold Schwarzenegger

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

121:00:00 minuten

Regisseur

Peter Hyams

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film End Of Days

De grootste confrontatie tussen goed en kwaad vindt nu plaats in de film "End Of Days". In deze epische strijd staat Hollywood-icoon Arnold Schwarzenegger oog in oog met de duivel Gabriel Byrne! Bereid je voor op een adembenemend avontuur terwijl de hel losbarst op aarde. Na duizend jaar afwezigheid is de duivel teruggekeerd en hij jaagt op zijn prooi: de betoverende jonge vrouw Christine. Slechts één man kan haar beschermen en de wereld redden van de ondergang: detective Jericho Cane, gespeeld door Arnold Schwarzenegger. In de bruisende straten van New York ontvouwt zich een explosieve race tegen de klok die je op het puntje van je stoel zal laten zitten. Arnold Schwarzenegger doet er alles aan om de mensheid te redden van de poorten van de hel, maar is dat genoeg? Dit is een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, dus houd je stevig vast en maak je klaar voor het einde. "End Of Days" zal je meeslepen in een adembenemend avontuur vol actie, spanning en onverwachte wendingen.

Veelgestelde vragen over de film End Of Days

Arnold Schwarzenegger is de hoofdrolspeler in End Of Days. De volledige cast van End Of Days kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film End Of Days is Actie.

De speelduur van de film End Of Days is 121:00:00 minuten.

Om te bekijken waar End Of Days te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film End Of Days wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

End Of Days is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je End Of Days in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de End Of Days aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

End Of Days heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of End Of Days in blue ray te bekijken is.

Peter Hyams is de regisseur van End Of Days.