1. actie
  2. Willow

Film Willow

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Willow. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Willow weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Willow op imdb.nl. Misschien is Willow op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Willow streamen online als je een Willow torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Willow op 123movies staat.

Specificaties over de film Willow

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

126:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film Willow

Willow is een betoverende en tijdloze film die je meeneemt op een episch avontuur vol magie en avontuur. Geregisseerd door de legendarische filmmakers George Lucas en Ron Howard, is deze film een ware traktatie voor liefhebbers van fantasy. Het verhaal speelt zich af in een betoverende wereld waarin Willow, een kleine en moedige dwerg, een belangrijke rol speelt. Hij wordt uitgekozen om een pasgeboren prinses te beschermen, die volgens een oude profetie de slechte koningin Bavmorda zal verslaan. Willow gaat op een gevaarlijke reis, vol ontmoetingen met magische wezens en spannende gevechten, om de prinses te redden en de wereld te redden van de ondergang. Met verbazingwekkende special effects en adembenemende actiescènes neemt Willow je mee naar een wereld vol fantasie en avontuur. De film combineert op meesterlijke wijze visuele pracht met een boeiend verhaal, dat je van begin tot eind in zijn greep houdt. Of je nu een liefhebber bent van fantasy of gewoon op zoek bent naar een meeslepende filmervaring, Willow is een absolute must-see. Bereid je voor om betoverd te worden door de magie van Willow!

Veelgestelde vragen over de film Willow

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Willow. De volledige cast van Willow kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Willow is Actie.

De speelduur van de film Willow is 126:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Willow te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Willow wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

Willow is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je Willow in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Willow aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Willow heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Willow in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Willow.