1. actie
  2. Man From U.N.C.L.E

Film Man From U.N.C.L.E

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Man From U.N.C.L.E. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Man From U.N.C.L.E weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Man From U.N.C.L.E op imdb.nl. Misschien is Man From U.N.C.L.E op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Man From U.N.C.L.E streamen online als je een Man From U.N.C.L.E torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Man From U.N.C.L.E op 123movies staat.

Specificaties over de film Man From U.N.C.L.E

Schermtype

Henry Cavill

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

112 minuten

Regisseur

Guy Ritchie

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits, Italiaans

Ondertiteling

Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Man From U.N.C.L.E

Het is de periode van de Koude Oorlog, waarin de spanningen tussen landen op hun hoogtepunt zijn, en we worden meegenomen naar de vroege jaren 60. In deze turbulente tijden worden we geïntroduceerd aan CIA-agent Napoleon Solo, gespeeld door de charismatische Henry Cavill, en KGB-agent Illya Kuryakin, vertolkt door de indrukwekkende Armie Hammer. Ondanks dat ze elkaars gezworen vijanden zijn, worden ze gedwongen om samen te werken in een race tegen de klok. Hun missie? Het stoppen van een mysterieuze internationale criminele organisatie die probeert de kwetsbare balans tussen de wereldmachten te verstoren. Met slechts één aanwijzing als leidraad, worden Napoleon en Illya meegezogen in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Ze volgen het spoor van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel blijkt te zijn tot het infiltreren van de organisatie. Terwijl ze dieper in de zaak duiken, wordt hun vastberadenheid en intelligentie op de proef gesteld. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten en samenwerken om de wereld te redden? The Man from U.N.C.L.E., geregisseerd door de getalenteerde Guy Ritchie, biedt een unieke mix van stijlvolle actie en meeslepend avontuur. De film neemt je mee terug naar de jaren 60, met prachtige cinematografie en een meeslepende soundtrack die je meesleept naar die nostalgische periode. Bereid je voor op een explosieve filmervaring, vol.

Veelgestelde vragen over de film Man From U.N.C.L.E

Henry Cavill is de hoofdrolspeler in Man From U.N.C.L.E. De volledige cast van Man From U.N.C.L.E kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Man From U.N.C.L.E is Actie.

De speelduur van de film Man From U.N.C.L.E is 112 minuten.

Om te bekijken waar Man From U.N.C.L.E te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Man From U.N.C.L.E wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Man From U.N.C.L.E is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Man From U.N.C.L.E in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Man From U.N.C.L.E aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Man From U.N.C.L.E heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Man From U.N.C.L.E in blue ray te bekijken is.

Guy Ritchie is de regisseur van Man From U.N.C.L.E.