1. actie
  2. The Da Vinci Code

Film The Da Vinci Code

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Da Vinci Code. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Da Vinci Code weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Da Vinci Code op imdb.nl. Misschien is The Da Vinci Code op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Da Vinci Code streamen online als je een The Da Vinci Code torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Da Vinci Code op 123movies staat.

Specificaties over de film The Da Vinci Code

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie | Avontuur | Religie

Kijkwijzer

12

Speelduur

149 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film The Da Vinci Code

De Da Vinci Code, een verfilming van de wereldberoemde en controversiële bestseller, is een meeslepende thriller geregisseerd door de getalenteerde Ron Howard. Het verhaal begint met de brute moord op Jacques Saunière, de curator van het befaamde Louvre museum in Parijs. Voordat hij zijn laatste adem uitblaast, schrijft hij geheimzinnige codes op de vloer. Deze codes zorgen voor een sensationele achtbaanrit vol intrige en mysterie. In de ogen van de Franse politieagent Bezu Fache, gespeeld door de geweldige Jean Reno, is Robert Langdon, vertolkt door de charismatische Tom Hanks, de hoofdverdachte van deze gruweldaad. Echter, Sophie Neveu, de kleindochter van het slachtoffer en gespeeld door de betoverende Audrey Tautou, gelooft dat Langdon onschuldig is. Ze helpt hem ontsnappen en samen gaan ze op een opwindende en gevaarlijke zoektocht naar de echte moordenaar. Terwijl ze de aanwijzingen van Saunière volgen, worden ze langzaam maar zeker meegezogen in een samenzwering van een mysterieus genootschap dat een onthulling beschermt. Een onthulling die het leven van Jezus Christus in een compleet nieuw daglicht plaatst en de mensheid voor altijd zal veranderen. Deze spannende en intellectueel uitdagende film zal je op het puntje van je stoel houden, terwijl je meegenomen wordt op een reis vol geheimen en onverwachte wendingen.

Veelgestelde vragen over de film The Da Vinci Code

Niet gekend is de hoofdrolspeler in The Da Vinci Code. De volledige cast van The Da Vinci Code kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Da Vinci Code is Actie | Avontuur | Religie.

De speelduur van de film The Da Vinci Code is 149 minuten.

Om te bekijken waar The Da Vinci Code te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Da Vinci Code wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

The Da Vinci Code is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je The Da Vinci Code in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Da Vinci Code aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Da Vinci Code heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Da Vinci Code in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van The Da Vinci Code.