1. actie
  2. Limitless

Film Limitless

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Limitless. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Limitless weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Limitless op imdb.nl. Misschien is Limitless op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Limitless streamen online als je een Limitless torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Limitless op 123movies staat.

Specificaties over de film Limitless

Schermtype

Johnny Whitworth

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

101:00:00 minuten

Regisseur

Neil Burger

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Limitless

In Limitless, een meeslepende actie-thriller, schitteren Bradley Cooper en Robert De Niro als hoofdrolspelers. Dit spannende verhaal draait om een onsuccesvolle schrijver die zijn toevlucht neemt tot een experimenteel medicijn dat zijn geest volledig benut. Hij transformeert in een man die zijn volledige potentieel bereikt en evolueert tot de perfecte versie van zichzelf. Echter, het duurt niet lang voordat zijn buitengewone vaardigheden de aandacht trekken van duistere figuren die zijn nieuw verworven leven bedreigen. Onder druk gezet en opgejaagd, moet hij vechten om zijn nieuwe identiteit te behouden en te overleven in een wereld vol gevaren en intriges. Limitless is een film die je op het puntje van je stoel laat zitten, met adembenemende actiescènes en een meeslepend plot. Het verkent de grenzen van menselijke mogelijkheden en confronteert ons met de vraag: wat zou er gebeuren als we ons volledige potentieel zouden kunnen benutten? Deze film neemt je mee op een zenuwslopende reis vol spanning, avontuur en intrige. Bereid je voor om jezelf te verliezen in de wereld van Limitless en je te laten meeslepen door het onbeperkte potentieel van de menselijke geest.

Veelgestelde vragen over de film Limitless

Johnny Whitworth is de hoofdrolspeler in Limitless. De volledige cast van Limitless kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Limitless is Actie.

De speelduur van de film Limitless is 101:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Limitless te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Limitless wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Limitless is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Limitless in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Limitless aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Limitless heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Limitless in blue ray te bekijken is.

Neil Burger is de regisseur van Limitless.